Μελέτης Ηλίας - Θέμις Βουτσινά: «Ο πολύ δυνατός έρωτας μεταξύ μας δεν έχει έρθει ακόμη»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας - Θέμις Βουτσινά: «Ο πολύ δυνατός έρωτας μεταξύ μας δεν έχει έρθει ακόμη»

Ο Μελέτης Ηλίας  και η σύζυγος του, Θέμις Βουτσινά συμπληρώνουν δεκαέξι χρόνια μιας ολο­κληρωμένης κοινής πορείας και μι­λούν από καρδιάς για τις δύσκολες και εύ­κολες στιγμές τους.

Αποκαλύπτουν πώς γνωρίστηκαν, τον σύντομο χωρισμό τους αλλά και τον δυνατό έρωτά τους που κράτησε ζωντανή τη σχέση τους.

Ο Μελέτης Ηλίας και η σύζυγός του, Θέμις Βουτσινά, μιλούν στο Hello, αποκαλύπτουν τις αλήθειες τους.

Η σχέση σας ξεκίνησε από μια συγκυρία, στις εξετάσεις της δραματικής σχολής.

ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία. Έπειτα από τρία χρόνια, συναντηθήκαμε τυχαία σε ένα καφέ και της ζήτησα με επιμονή να βγούμε.
Όταν την είδες για πρώτη φορά στη δραματική σχολή, τι σκέφτηκες; Μου άρεσε πολύ. Την προσέγγισα με έναν τρόπο που εκ των υστέρων αντιλαμβάνομαι πως ίσως ήταν λίγο πιεστικός.

ΘΕΜΙΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑ: Δεν μπορώ να θυμηθώ τα λόγια του, φέρνω όμως στο μυαλό μου το βλέμμα του. Ήμασταν στα κολονάκια έξω από το Θέατρο Τέχνης, φορούσα ένα άσπρο φόρεμα και αισθανόμουν ότι η ματιά και το στυλ του ήταν υπεροπτικά πιεστικά. Είχα ακούσει για τον Μελέτη από κοινή κολλητή μας φίλη και, ενώ είχα δει σαράντα άτομα πάνω στη σκηνή για την πτυχιακή τους, τον είχα συγκρατήσει. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε όμως με τρόμαξε. Για την ακρίβεια, δεν τον συνέδεσα με καλές προθέσεις.

Μ.Η.: Η αλήθεια είναι ότι εγώ, όντας στο χώρο μου, ένιωσα ότι είχα μια υπεροχή, ένα πλεονέκτημα. Αποφάσισα να πατήσω πάνω στο γεγονός ότι με είδε στη σκηνή και να παίξω το παιχνίδι μου. Έφαγα τη χυλόπιτά μου και ησύχασα! Θυμάμαι ότι είχα στείλει ένα μήνυμα στην κοινή μας φίλη για να βγούμε και η Θέμις της είπε πως δεν υπήρχε περίπτωση.

Πώς έγινε η δεύτερη προσέγγιση;
Μ.Η. Είχε μεσολαβήσει μια τυχαία συνάντηση στα Χανιά, σε μια παραλία, όπου είπαμε ένα γεια, καν η τρίτη φορά ήταν σε ένα καφέ του Ψυρρή. Τότε της δήλωσα πολύ αποφασιστικά και με σοβαρότητα ότι θέλω να βγούμε, κι έτσι έγινε.

Θ.Β.: Προηγήθηκε μια παράσταση στην οποία πήγα να τον δω και στη συνέχεια περάσαμε περίπου πέντε ώρες μιλώντας όρθιοι μπροστά από μια βέσπα. Δεν πήγαμε ποτέ στο μπαράκι! Μετά μιλούσαμε ασταμάτητα στο τηλέφωνο για δύο νύχτες και στις 13 Ιουνίου 2005 βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ένιωσες ότι ο Μελέτης ήταν ο έρωτας της ζωής σου;
Θ.Β.: Νομίζω ότι ο πολύ δυνατός έρωτας μεταξύ μας δεν έχει έρθει ακόμη. Τα δικά μου αισθήματα μεγαλώνουν όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Ξεκίνησα στη σχέση πολύ μαζεμένη συναισθηματικά. Ωστόσο, κυριολεκτικά από τύχη, συγκατοικήσαμε μόλις την πρώτη εβδομάδα του δεσμού μας.
Μ.Η.: Πράγματι, ήταν συγκυριακό. Έψαχνε σπίτι για να ζήσει μόνη της και το ίδιο επιδίωκα κι εγώ. Έριξα μεταξύ σοβαρού και αστείου την πρόταση να μείνουμε μαζί ώστε να κερδίσουμε χρόνο και να δούμε αν τα πηγαίνουμε καλά. Έτσι, μέσα σε είκοσι ημέρες, είχαμε βρει σπίτι και συζούσαμε ως ζευγάρι.

Πώς ήταν η συγκατοίκηση;
Μ.Η.: Είχε δυσκολίες αλλά και ωραίες στιγμές. Χωρίσαμε για ένα διάστημα όταν, μετά το στρατό, έπρεπε να μείνω στη Θεσσαλονίκη γιατί είχα κλείσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Όταν επέστρεψα στην Αθήνα, αναληφθήκαμε ότι θέλαμε και οι δύο ουσιαστικά να είμαστε μαζί. Έτσι, επανασυνδεθήκαμε και έπειτα από λίγους μήνες ήρθε στη ζωή το πρώτο μας παιδί.

Σε σόκαρε ο χωρισμός σας;

Θ.Β.: Ήταν αναμενόμενος. Το διάστημα που εκείνος ήταν στο στρατό, εγώ, δουλεύοντας πολλές ώρες καθημερινά, κατάφερα να αποστασιοποιηθώ, όχι συναισθηματικά, αλλά πρακτικά. Η απόφαση του Μελέτη να φύγει για τη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας τη στιγμή που εγώ τον περίμενα ήδη για ένα χρόνο ζώντας μόνη μου στο σπίτι μας στο κέντρο της Αθήνας με είχε κουράσει. Επιπλέον, προέκυψε ένα μικρό αυτοκινητικό ατύχημα, εξαιτίας του οποί-ου αντιμετώπισα ορισμένες δυσκολίες στην κίνηση καθώς είχα τραυματίσει το πόδι μου, κι εκείνος συνέχιζε να είναι στη φάση του να θέλει να εγκαταλείψει την Αθήνα. Έτσι, αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να ολοκληρωθεί η σχέση μας.

Μ.Η.: Ήταν η πρώτη φορά που συγκατοικούσα σε σχέση, κι αυτό με είχε ξεβολέψει τρομερά. Έμεινα στη Θεσσαλονίκη για ένα χρόνο περίπου. Η αλλαγή περιβάλλοντος με βοήθησε να διαχειριστώ λίγο πιο εύκολα το χωρισμό και να ξεπεράσω πιο γρήγορα το αρχικό σοκ. Αγαπούσα όμως πολύ τη Θέμιδα και μου έλειπε. Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι δεν μπορούσα να μην είμαι μαζί της. Έτσι, λίγο πριν επιστρέψω μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη, συναντηθήκαμε, επανενωθήκαμε και μέχρι και σήμερα είμαστε μαζί.

Φαντάζομαι ότι παντρευτήκατε άμεσα. Πώς έγινε η πρόταση γάμου;
Μ.Η.: Δεν έγινε ποτέ κλασική πρόταση. Ήμασταν μαζί, αλλά εγώ ζούσα στο σπίτι των γονιών μου. Θυμάμαι ότι παρακολουθούσα ένα ντοκιμαντέρ όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το τεστ εγκυμοσύνης ήταν θετικό. Η εγκυμοσύνη επέβαλε, κατά μια έννοια, να επισπεύσουμε μια διαδικασία που ούτως ή άλλως θέλαμε. Εγώ ήμουν εν μέσω πρόβων και παραστάσεων, με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Κάναμε πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών. Είχα ζητήσει άδεια δύο ωρών από το σκηνοθέτη, καθώς ήμασταν στις τελευταίες ημέρες πρόβων. Πήγα στην τελετή με τη φόρμα, ενώ η Θέμις, ζώντας το όνειρο της, ήταν με νυφικό.

Σκέψου πως δεν έχουμε καμία φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο μας. Επί της ουσίας, το παράπονο της είναι ότι η πρόταση γάμου δεν έγινε με δαχτυλίδι και κάτω από το φως του φεγγαριού. Όταν γεννήθηκε η Κοραλλένια και πραγματοποιήσαμε το θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση μαζί, το ζήσαμε λίγο παραπάνω. Βέβαια, το βράδυ εγώ έπρεπε να πάω στο θέατρο. Παντρευτήκαμε στις 11 το πρωί, το μεσημέρι φάγαμε οικογενειακώς στο σπίτι, κοιμήθηκα μία ώρα και πήγα στο θέατρο. Αυτό είναι το κακό όταν ένας κανονικός, νορμάλ άνθρωπος μπλέκει με έναν ηθοποιό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved