Hλιάκη: Θα «κλάψεις»! Ο σύντροφός της, την τραβάει βίντεο την ώρα που τρώει κι εκείνη… απολογείται!
Showbiz

Hλιάκη: Θα «κλάψεις»! Ο σύντροφός της, την τραβάει βίντεο την ώρα που τρώει κι εκείνη… απολογείται!

Μια απίθανη στιγμή της εγκυμονούσας Μαρίας Ηλιάκη στο σπίτι!

«Ιστορίες καθημερινής λιγούρας», είναι ο τίτλος του βίντεο που τραβάει ο Στέλιος Μανουσάκης και θα «κλάψεις» από τα γέλια!

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και πλέον οι αλλαγές στο σώμα της είναι μεγάλες και όσο κι αν «παλεύει» να αντισταθεί στις γνωστές λιγούρες δεν τα καταφέρνει και καλά κάνει βέβαια αφού αυτή η περίοδος πρέπει για κάθε γυναίκα να είναι μοναδική και φυσικά χωρίς στερήσεις.

Η Μαρία μάλιστα πρόσφατα μέσα από ένα Instagram ποστ αποκάλυψε τις αλλαγές πoυ κάνει στη γκαρνταρόμπα της λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης.

Σε άλλο πρόσφατο ποστ της αποκάλυψε επίσης ότι ταλαιπωρείται από ζαλάδες, ανακατωσούρες, πρηξίματα ενώ όταν κοιμάται ροχαλίζει.

«Όλες εδώ με την κοιλιά τούρλα να λέμε τι ωραία που περνάμε στην εγκυμοσύνη, παναγία μου να μιλήσουμε για αυτά τα ευχάριστα. Για τις αναγούλες, τις ζαλάδες, τους πονοκεφάλους, τα πρηξίματα, την κούραση. Να τα πούμε όλα αυτά κάποια στιγμή να γελάσουμε με τα χάλια μας», είχε πει.

Σε όλο αυτό συνοδοιπόρος της και σύμμαχός της ο αγαπημένο της, Στέλιος Μανουσάκης.

Αυτή τη φορά στο νέο βίντεο που ανέβασε η παρουσιάστρια ακούμε τον σύντροφό της την ώρα που την βιντεοσκοπεί να τη ρωτάει «τι τρώει».

Η απάντηση της και το ύφος της είναι το κάτι άλλο!

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CNvAc8vDxdl
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved