Οικονομάκου: Έτσι προετοιμάζει τον γιο της, Μάξιμο για να υποδεχτεί το αδερφάκι του
Showbiz

Οικονομάκου: Έτσι προετοιμάζει τον γιο της, Μάξιμο για να υποδεχτεί το αδερφάκι του

Αθηνά Οικονομάκου: Βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα - Η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της...

Σύντομα κάνει το φινάλε της στην σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, ενώ ετοιμάζεται να επικεντρωθεί στο μωράκι που έρχεται για να ολοκληρώσει την προσωπική της ευτυχία δίπλα στην οικογένειά της. Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη...

Τελειώσατε πρόσφατα τα γυρίσματα και τώρα ξεκουράζεστε λίγο πριν από τον τοκετό να υποθέσω;

Όχι ακόμα, γιατί τώρα ολοκληρώνω σιγά σιγά όλες τις υποχρεώσεις που έχουν απομείνει, ώστε να ξεκουραστώ λίγο. Ο χρόνος μέχρι να γεννήσω είναι πολύ λίγος πια, κι επειδή μετά τα πράγματα θα είναι ζόρικα, πρέπει να έχω δυνάμεις. Είμαι πολύ οργανωτική και θέλω να αφήσω τα πάντα στην εντέλεια, ώστε να μη χρειαστεί να επιστρέψω στη δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να επιστρέψω δηλαδή μόνο όταν θα είναι δική μου επιλογή, όταν το νιώσω.

Δηλαδή μέχρι τον 8ο μήνα δεν έχετε καθίσει καθόλου;

Επειδή αντέχω και είμαι άνθρωπος που κουράζεται δύσκολα, συνεχίζω τις δραστηριότητές μου, χωρίς βέβαια να περνάω τα όρια με τέτοιον τρόπο που να δημιουργώ πρόβλημα στην υγεία μου. Αποφασίζω λοιπόν να τα τελειώσω όλα εγώ, για να έχω τον απόλυτο έλεγχο.

Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η ζωή με δύο μωράκια;

Είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις σε όλα. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να γίνουν όλα στην εντέλεια, οπότε θέτεις προτεραιότητες. Πέρα από την εγκυμοσύνη, που ευτυχώς είναι και αυτή πολύ καλή και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την κλασική κούραση, το βάρος που νιώθεις και την υπνηλία τους πρώτους μήνες, προτεραιότητά μου τώρα είναι, τελειώνοντας τις εκκρεμότητες, να μείνω λίγο σπίτι με τον Μάξιμο, που είναι πια 3 χρονών.

Ανυπομονεί ο Μάξιμος για την άφιξη της μικρής;

Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετομάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved