«Έπινα μέχρι και στον διάδρομο πριν μπω για ψυχοθεραπεία»
Showbiz

«Έπινα μέχρι και στον διάδρομο πριν μπω για ψυχοθεραπεία»

Ποιος γνωστός Έλληνας έκανε την παραπάνω αποκάλυψη;

Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του, μίλησε ο Αλέξης Σταμάτης, ο οποίος παραχώρησε από κοινού συνέντευξη μαζί με την αγαπημένη του Εύα Σιμάτου. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε ανοιχτά για τον πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό, αλλά και την περίοδο της ψυχοθεραπείας του...

Έκανες ψυχοθεραπεία ή ξύπνησες ένα πρωί και είπες μόνος σου «τέλος»;

Α.Σ.: Έπινα μέχρι και στο διάδρομο πριν μπω για ψυχοθεραπεία-τον δούλευα τον ψυ­χοθεραπευτή. Το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας γιατί είμαστε φίλοι πια. Ουσιαστι­κά, έγινε αυτό το «κλικ» που λέμε, εμφανίστη­κε μια δοξαστική στιγμή που έδεσαν τα πράγ­ματα. Τελείωσε από μόνο του.

Ποιο ήταν το περισσότερο που έπινες σε μία ημέρα;

Α.Σ. Έπινα δυο μπουκάλια Βότκα την ημέρα. Δεν ήμουν επαγγελματίας αλκο­ολικός, αλλά συναισθηματικός και μυθοπλα­στικός, ζούσα το ρόλο. με το βιβλίο μου «Μπαρ Φλωμπέρ», αποφάσισα να σταματήσω να πίνω, να αλλάξω τη ζωή μου και να κά­νω αυτό που πραγματικά με ενδιέφερε, το οποίο ήταν να γράφω.

Έβγαλες χρήματα από τη συγγραφή;

Α.Σ.: Τότε ναι. Έτυχε το «Μπαρ Φλωμπέρ», που ήταν το δεύτερο μου βιβλίο, να κάνει πο­λύ μεγάλη επιτυχία και να μεταφραστεί σε πάρα πολλές γλώσσες. Μάλιστα υπήρχε η σκέψη να γίνει διεθνής ταινία, κάτι για το όποιο ακόμη προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι. Λόγω του βιβλίου, λοιπόν, ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, πήγα από το Σίδνεϊ σιο Μόντρεαλ, σε πολλά φεστιβάλ λογοτεχνίας.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved