Ζουγανέλη - Δημητρίου: Αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας τους και δεν πάει ο νους σου!
Showbiz

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας τους και δεν πάει ο νους σου!

 

Δεν μπορείς να φανταστείς τον λόγο που μπορεί να διαφωνεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου!

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη συμβίωσή τους μετά τον γάμο τους.

Η πρόταση γάμου πώς έγινε;

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα πω μόνο ότι δεν έγινε παραδοσιακά με μονόπετρο αλλά με ένα οικογενειακό κειμήλιο, ένα περιδέραιο της μητέρας μου.

Η μητέρα σου τη γνώριζε ως τραγουδίστρια;

Την ήξερε, βέβαια. Της μητέρας μου της άρεσε πολύ ως τραγουδίστρια η μαμά της Ελεωνόρας, η Ισιδώρα Σιδέρη. Και έχουν γίνει φίλες τώρα. Όσο για τον πεθερό μου, τι να πω. Είναι τεράστιος καλλιτέχνης ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο ορισμός του καλλιτέχνη. Εντάξει, για το χιούμορ του δεν χρειάζεται να μιλήσω…

Σε καλοδέχτηκε από την αρχή γνωρίζοντάς σε;

Ναι, ήταν από την αρχή πολύ τρυφερός. Με τον Γιάννη κάπως ψιλογνωριζόμασταν και πριν. Συστηθήκαμε και με θυμόταν… Δεν είδα να με κοιτάει, πάντως, με μισό μάτι και επιφύλαξη και είναι σημαντικό αυτό γιατί μην ξεχνάς ότι η Ελεωνόρα είναι μοναχοπαίδι. Όχι απλά μοναχοκόρη.

Πώς είναι η συμβίωση στο σπίτι;

Είναι σαν να κάνουμε καθημερινά πάρτι στο σπίτι. Επίσης, μιλάμε πολύ. Ακούμε πολλή μουσική. Και κάποιες φορές παίζω εγώ πιάνο και εκείνη τραγουδά.

Ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας σας;

Δεν έχουμε τρομερές διαφωνίες. Ο πιο συχνός λόγος είναι ότι η ίδια θεωρεί πως οι εντάσεις σε έναν γάμο είναι ωφέλιμες και πρέπει να τις προκαλούμε, ενώ εγώ διαφωνώ πλήρως με αυτό. Αλλά και μόνο που το θέτει στο τραπέζι, ξεκινά η ένταση. (Γελάει.)

Της αρέσει να συναναστρέφεται με δικηγόρους και ανθρώπους του κύκλου σου ή δείχνει να βαριέται κάπως;

«Λέει ότι της αρέσει, νομίζω όμως ότι βαριέται. (Γελάει.) Αλλά σε ό,τι αφορά τη δική μου καριέρα, είναι πολύ υποστηρικτική και της αρέσει να συζητάμε για τις υποθέσεις. Μάλιστα, μου έχει ζητήσει να έρθει σε μια δίκη να δει πώς είναι από κοντά…» είπε ο Σπύρος Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved