Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το νέο σπίτι τους και τα σχέδια για γάμο
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το νέο σπίτι τους και τα σχέδια για γάμο

Και σπίτι αγόρασαν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους θα κάνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο διάσημος ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία και έκανε μία βόλτα στη Γλυφάδα με την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα.

Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του είναι αχώριστο και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό προχώρησαν μαζί στην αγορά σπιτιού στη Βάρκιζα το οποίο και θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Φορώντας και οι δυο τις μάσκες προστασίας τους για τον ιό και με αθλητικό look επέλεξαν «μετακίνηση 6» και έκαναν τον περίπατό τους στη Γλυφάδα, το περασμένο Σάββατο 10 Απριλίου, όπου και τους απαθανάτισε ο φακός του περιοδικού ΟΚ!

Mετά από ένα διάλειμμα στη σχέση τους το ζευγάρι είναι και πάλι αχώριστο. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ο Ισπανός αμυντικός παίκτης υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείρηση στο δεξί του γόνατο, ύστερα από τραυματισμό, και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν η δημοφιλής τραγουδίστρια που βλέπουμε κάθε Παρασκευή στην παρουσίαση του Live του House of Fame και ο Ισπανός αμυντικός αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα της σχέσης τους και το καλοκαίρι θα συγκατοικήσουν στο νέο τους σπίτι στη Βάρκιζα και σχεδιάζουν τον γάμο τους!

Δείτε τον Αλμπέρτο με την Ελένη να βολτάρουν στην Γλυφάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved