Άννα Μαρία Βέλλη: Παραμένει ζευγάρι με τον σύντροφό της; Δες τι απαντά!
Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Παραμένει ζευγάρι με τον σύντροφό της; Δες τι απαντά!

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρησή της από το survivor μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή! 

Επηρέασαν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου Άκη Σβολάκη τα όσα έγιναν στο Survivor;
Αν η σχέση μου μπορούσε να επηρεαστεί από ένα τηλεοπτικό προϊόν που μοντάρεται και από τις 24 ώρες δείχνει ένα τέταρτο, θα είχε επηρεαστεί.

Είστε ακόμη μαζί;
Ναι!

Σε ρωτάω γιατί είδαμε να αναλύεται ακόμα και το αν σου κάνει like ή συνεχίζει να σε ακολουθεί στο Instagram.
Εκεί για εμένα είναι το πρόβλημα. Το ότι απασχόλησε περισσότερο το αν είμαι σε σχέση ή αν χώρισα από τον σύντροφό μου και όχι το ότι ο Αλέξης είχε μισογυνίστικες συμπεριφορές. Αν πάντως απασχολεί τόσο πολύ τον κόσμο, δεν με έκανε ποτέ unfollow ο Άκης.

Πάντως στο βίντεο που ανέβασες πρόσφατα από τα γενέθλιά σου δεν τον είδαμε και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι χωρίσατε.
Γιατί; Ποιον άλλο είδατε; Επειδή δεν τον είδατε, δεν σημαίνει ότι δεν ήταν εκεί. Σου είπα και προηγουμένως ότι με τον Άκη είμαστε μαζί κι αν δεν κάναμε αυτή τη στιγμή τη συνέντευξη, θα του ζητούσα να μου βάλει ένα κομμάτι καρυδόπιτα.

Τι σου είπε όταν επέστρεψες από το Survivor;
Με ρώτησε τι θέλω να φάω!

Δεν σε ρώτησε τίποτα για τον Νίκο;
Μα, δεν υπήρχε κάτι για να ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια, ξέρει όλους μου τους φίλους και δεν είναι η πρώτη φορά που με είδε να κάνω παρέα με αγόρια για να το παρεξηγήσει. Κι αν με ρωτάς, θα έπρεπε γενικά να μην παρεξηγείται το ότι ένας άντρας και μία γυναίκα κάνουν παρέα, γιατί δεν είναι απαραίτητο η σχέση αυτή να έχει ερωτικό υπόβαθρο.

Έπεσες από τα σύννεφα όταν βγήκες από το παιχνίδι και πληροφορήθηκες ότι φημολογείται ότι κάτι «τρέχει» με εσένα και τον Νίκο;
Ήξερα όταν έγινε το σκηνικό με τον Αλέξη ότι ήταν κάτι που θα συζητηθεί. Μάλιστα, για τις επόμενες δύο εβδομάδες κάναμε πλάκα με τον Νίκο πάνω σε αυτό. Ύστερα από το διάστημα αυτό και επειδή ο Αλέξης δεν είπε κάτι, θεώρησα ότι το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Δεν φανταζόμουν ότι θα ασχολούνταν γιατί κοιμήθηκα δίπλα στον Νίκο, γιατί στην πραγματικότητα εγώ πήρα τα πράγματά μου και πήγα να κοιμηθώ δίπλα στη Μαριαλένα. Απλά εκείνη έφυγε από δίπλα μας και έτσι κοιμόμουν ανάμεσα στον Νίκο και τον Τζέιμς (σ.σ. Καφετζή).

Πιστεύεις ότι όσα είδαμε μπορεί να ήταν και προϊόν καλού μοντάζ;
Δεν είναι ότι μου έκαναν Photoshop και έδειξαν να κοιμάμαι δίπλα στον Νίκο. Αλλά στα συγκεκριμένα πλάνα που έδειξαν στη μία περίπτωση κοιμόμασταν μούρη με μούρη, όπως είχε συμβεί και με τον Τζέιμς, και στην άλλη ο Νίκος μού έκανε μασάζ στα δάχτυλα και φάνηκε σαν να μου χαϊδεύει το χέρι. Δεν είναι δηλαδή ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη. Από την άλλη ξέρω πολύ καλά ότι σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα δυόμισι ωρών κάτι πρέπει να μονταριστεί από τις 24 ώρες που καταγράφουν οι κάμερες. Και θα επιλέξουν αυτό που ξέρουν ότι θα πουλήσει. Κι εγώ αυτό θα έκανα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved