Ξεπέρασε τον κορονοϊό και ανέβασε φωτό από την πρώτη του έξοδο!
Showbiz

Ξεπέρασε τον κορονοϊό και ανέβασε φωτό από την πρώτη του έξοδο!

Καλό Μεσημεράκι: Συνεργάτης της εκπομπής ξεπέρασε τον κορονοϊό και μας το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagra....

Ο κορονοϊός, βρίσκεται παντού πλέον στην καθημερινότητά μας, με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τους ανθρώπους της, να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο από την αρχή τις σεζόν, αρκετά ήταν τα κρούσματα covid-19 και στους ανθρώπους που εργάζονται στην tv, είτε μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες.

Πρόσφατα, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, μιας και η εκπομπή του "πάγωσε" για αρκετές ημέρες, έπειτα τα θετικά κρούσματα κορονοϊού. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στη λίστα ήταν μέλη της μουσικής μπάντας της εκπομπής.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα, η εκπομπή επέστρεψε στον αέρα, χωρίς τους Alcatrash στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. Στη θέση τους βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός, αναλαμβάνοντας το μουσικό κομμάτι της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Όσο για τους συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά, τις επόμενες ημέρες οι Alcatrash θα επιστρέψουν στο πόστο τους έχοντας φυσικά ξεπεράσει τον κορονοϊό, μιας και τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα για εκείνους.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved