Θρήνος στο Ελληνικό πεντάγραμμο! Πέθανε ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών Σπύρος Γιατράς
Showbiz

Θρήνος στο Ελληνικό πεντάγραμμο! Πέθανε ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών Σπύρος Γιατράς

Θρήνος στο Ελληνικό πεντάγραμμο με τον θάνατο του στιχουργού, Σπύρου Γιατρά. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

O Σπύρος Γιατράς ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως, του Στράτου Διονυσίου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Γιάννη Πάριου, του Θέμη Αδαμαντίδη, του Σταμάτη Γονίδη, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Δημήτρη Κοντολάζου, του Αντύπα, του Βασίλη Καρρά, του Νότη Σφακιανάκη, της Πάολας, του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Νίκου Οικονομόπουλου και πολλών άλλων.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο facebook ο Ηλίας Φιλίππου.

«Δυστυχώς οι απρόσμενα θλιβερές ειδήσεις αυτού του καιρού μας έχουν διαλύσει ψυχολογικά …Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος πολυαγαπημένος φίλος σπουδαίος στιχουργός συναγωνιστής μου αμέτρητα χρόνια άνθρωπος με το αξεπέραστο χιούμορ και τη μοναδική εξυπνάδα ο…ο…ο…δε ξέρω τι να πρωτοπώ και τι να πρωτογράψω. Αγαπημένε Σπύρο Γιατρά …απίστευτη θλίψη και μεγάλο κενό
δεν υπάρχουν λόγια…δυστυχώς να περιγράψουν τις στιγμές και την αλήθεια θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του και στους δικούς του ανθρώπους», έγραψε ο ίδιος.

Ποιος ήταν ο Σπύρος Γιατράς

Ο Σπύρος Γιατράς εκτός από στιχουργός μεγάλων λαϊκών επιτυχιών ήταν και οπτικός

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα σε ηλικία 27 ετών, από τη Νότιο Αφρική οπού είχε μεταναστεύσει η οικογένεια του, ήταν πια διπλωματούχος οπτικός, επάγγελμα που εξάσκησε με ιδιαίτερη αγάπη θέλοντας να είναι κοντά στον κόσμο.

«Ήμουν ένα άτακτο παιδί, ήμουν πάρα πολύ καλός μαθητής, αντιδραστικός και επειδή η επανάσταση των όπλων είναι δεύτερη πρώτα η επανάσταση της σκέψης, ήμουν επαναστάτης» είχε πει ο ίδιος για την παιδική του ηλικία.

«Τρομακτικές... Ήταν πραγματικά η χρυσή εποχή της ελληνικής δισκογραφίας. Βεβαίως εμείς είμαστε στους τυχερούς γιατί και σε μεγάλη εταιρία είμαστε και σε μεγάλους τραγουδιστάδες δώσαμε. Δηλαδή αν σου πω, «Όλα τα 'δωσα για 'σενα» Κοντολάζος, Πίτσα Παπαδοπούλου «Ανήκω αλλού», δηλαδή ποιόν να σου πω Αδαμαντίδης, Αντύπας, δεν υπάρχει ένας μικρός... Καρράς, Βοσκόπουλος, Πάριος, Διονυσίου, Τερζής... κάτσε να τους πω όλους γιατί καμιά φορά ξεχνάω... τον Πλούταρχο μια φορά τον ξέχασα και μου λέει... βρε Σπύρο, Οικονομόπουλος μεγάλος πεντατονικός Γονίδης, Μακρόπουλος, Βοσκόπουλος, Μέγας. Ξέρεις πως τρεις είναι οι σταρ της Ελλάδος;», είχε πει για τις χρυσές εποχές που είχε ζήσει!

Ακούστε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σπύρου Γιατρά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved