Στέφανος Μιχαήλ: Έκανε το πρώτο instagram post με την κούκλα σύντροφό του!
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Έκανε το πρώτο instagram post με την κούκλα σύντροφό του!

Στέφανος Μιχαήλ: Ο πρωταγωνιστής από τις 8 λέξεις είναι ερωτευμένος και η νέα του φωτό μαρτυρά τα πάντα! 

Τον γνωρίζουμε τηλεοπτικά εδώ και αρκετά χρόνια, μιας και πρόκειται για έναν από τους βασικούς συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου.

Ωστόσο οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γοητευτικός ηθοποιός είναι ζευγάρι με τη Νάταλι Κάτερ, με την οποία ωστόσο αποφεύγουν τις κοινές φωτογραφίες.

"Αν δεις τα social μου, θα διαπιστώσεις ότι δεν είμαι από εκείνους που ανεβάζουν stories συνέχεια και λένε πού είναι, με ποιους, τι κάνουν κλπ… Αυτά δεν μου αρέσουν. Αλλά αν έχω μία ωραία στιγμή, βγει μία ωραία φωτογραφία και θελήσω να τη μοιραστώ με τον κόσμο, θα το κάνω. Δεν μου αρέσει, ωστόσο, να με σχολιάζουν για την προσωπική μου ζωή”, είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ωστόσο ο έρωτας φαίνεται να τον έκανε αρκετά πιο χαλαρό με τις αναρτήσεις αλλά και τις φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Ο Στέφανος Μιχαήλ έκανε το πρώτο instagram post με τη σύντροφό του, ανεβάζοντας κοινή τους φωτογραφία!

«Ένα χαμόγελο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά το χαμόγελό σου αλλάζει το δικό μου!» έγραψε για λεζάντα. Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved