Η απίστευτη ιστορία του «Αποστόλη» από την «Αγγελική» με τον δίδυμο αδερφό του»
Showbiz

Η απίστευτη ιστορία του «Αποστόλη» από την «Αγγελική» με τον δίδυμο αδερφό του»

Αγγελική: Όσα δεν γνώριζες για τον πρωταγωνιστή της σειράς, Αλέξανδρο  Δαβιλά...

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο Αλέξανδρος Δαβιλάς μετρά ήδη δυο μεγάλους ρόλους στη μικρή οθόνη. Τον γνωρίσαμε μέσα από την Επιστροφή του ANT1 ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, Αγγελική.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον δίδυμο αδερφό του...

Έχεις έναν δίδυμο αδερφό. Ισχύει ότι κάποια στιγμής, εκείνος χτύπησε σοβαρά κι εσύ αισθάνθηκε ότι κάτι του συνέβη;

Όντως, ισχύει. Αισθάνθηκα σαν να τον άκουσα να φωνάζει και είπα "Ας πάρω τηλέφωνο τον αδερφό μου". Εκείνη τη στιγμή είχε μόλις χτυπήσει. Με τον αδερφό μου, κυρίως πιο μικροί, ήμασταν συνέχεια μαζί, ξυπνούσαμε την ίδια ώρα, είχαμε τις ίδιες επιθυμίες ή κάναμε το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να είναι όμορφο, αλλά ορισμένες στιγμές γίνεται και κάπως τρομακτικό.

Πόσα χρόνια μένεις μόνος σου;

Τα τελευταία πέντε χρόνια. Έφυγα από το σπίτι μου στα 18 μου για να φοιτήσω στη σχολή υποκριτικής γιατί οι γονείς μου έμεναν στο Λαγονήσι και δεν ήταν εύκολο να κάνω τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα. Οπότε ήρθα στο σπίτι της μητέρας μου, όπου και μεγαλώσαμε. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω την ησυχία μου, το χώρο μου και κάνω ό,τι θέλω.

Πέρασε δύσκολα οικονομικά αυτή την πενταετία;

Ευτυχώς ο πατέρας μου δουλεύει πολύ περισσότερο απ'όσο πρέπει και με βοηθάει ουσιαστικά. Χωρίς εκείνον και τη μητέρα μου φυσικά, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα;

Ένα εκατομμύριο Ευρώ.

Τι θα το έκανες;

Θα ξεχρέωνα το αμάξι μου και θα έδινα τα υπόλοιπα χρήματα στον πατέρα μου. Αυτός έχει δώσει για εμένα τα πάντα σε όλη του τη ζωή. Θα ήθελα να του επιστρέψω έστω κάτι.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved