Χριστίνα Τσάφου: «Με την αδερφή μου δεν έχουμε σχέσεις τώρα…»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Με την αδερφή μου δεν έχουμε σχέσεις τώρα…»

Η Χριστίνα Τσάφου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, τον ρόλο του Νίκου Κούρκουλου στην εν λόγω απόφασή της αλλά μίλησε και για τον γιό της!

Αρχικά είπε: «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα την παράσταση “Ταμπούρλα στη Νύχτα με τον Νίκο Κούρκουλο”. Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας μαγικός δάσκαλος. Έχω ζήσει όμορφα πράγματα.»

Και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν ότι ήμουν δυο ετών. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια, δούλευε και είχε άλλο ένα παιδί που μεγάλωνε, άλλη μια κόρη και δυσκολευόταν οικονομικά. Ο πατέρας μου με διεκδίκησε και με πήρε. Μου έλειπε η μαμά μου. Έκλαιγα συνέχεια. Αυτό μου στοίχισε πολύ. Είχα την ελπίδα ότι θα έρθει να με πάρει μια μέρα. Δεν έγινε ποτέ. Με την αδελφή μου δε ζήσαμε μαζί. Δεν έχουμε σχέσεις τώρα, δεν είχαμε κοινά βιώματα. Όταν ήμουν μικρή ζήλευα. Στην εφηβεία μου πήγα στο σπίτι της μητέρας μου αλλά τελικά έφυγα.»!

Όσον αφορά τις καταγγελίες είπε: «Ήξερα για τη Τζένη Μπότση γιατί είναι φίλη μου και στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω. Την έβλεπα όμως που πόναγε πολύ. Και έλεγα πως θα μπορέσει να το αποδείξει αλλά τελικά μαζεύτηκαν πολλές κοπέλες οπότε δεν μπορεί να πει ο άλλος ότι δεν το έκανε.»!

Και υπογράμμισε η Χριστίνα Τσάφου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν ο γιος μου Χρήστος Ζαχαριάδης, έγινε ηθοποιός, χάρηκα και θυμάμαι που όταν με ρώτησε αν κάνει του είπα: “Κάνε μου αυτοσχεδιασμό… Κάνε μου ένα δέντρο”. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι γιαγιά. Ο εγγονός μας πιστεύω ότι είναι του μουσικού. Χορεύει και τραγουδάει…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved