Κουτσελίνη: Τα διαφορετικά φετινά γενέθλια, η συγκίνηση και η αλλαγή στην εμφάνισή της
Showbiz

Κουτσελίνη: Τα διαφορετικά φετινά γενέθλια, η συγκίνηση και η αλλαγή στην εμφάνισή της

Τα γενέθλια της έχει η Ζήνα Κουτσελίνη. Μόνο που φέτος η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα γιορτάζει πολύ διαφορετικά.

Η απώλεια του καλού της φίλου και συνεργάτη της εκπομπής, Γιώργου Καραϊβάζ της έχει κοστίσει. Και μια μέρα σαν αυτή που άλλοτε ήταν ο πρώτος που της έδινε της ευχές του, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί με λόγια συγκινητικά.

«21η Απριλίου γεννήθηκα εγώ. Είναι δύσκολη η σημερινή ημέρα γιατί αυτά τα γενέθλια τα είχα σχεδιάσει αλλιώς. Και να τρολάρω τον εαυτό μου αλλά και να … τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όποιοι έχετε έναν άνθρωπο που του έχετε κρατήσει κακία ή δεν έχετε καλή σχέση, πάρτε τον τώρα τηλέφωνο και αλλάξτε το. Δεν πρέπει να έχουμε εκκρεμότητες σε αυτή τη ζωή…

Θέλω επίσης να σας πω ότι έχω πάρει μεγάλη αγκαλιά από εσάς και σας ευχαριστώ. Ναι, είναι 51 και από του χρόνου θα είμαι 50 και θα πηγαίνω προς τα πίσω», είπε και αναφέρθηκε στον λόγο που θέλησε να κάνει αλλαγή στα μαλλιά της.

«Θέλω να σας πω ότι εσείς με έχετε όρθια και με κρατάτε εδώ. Είχα πει ότι δεν θέλω τούρτες και τέτοια αλλά μου ήρθε από την Πάτρα από δυο φίλες», αποκάλυψε ενώ αποκάλυψε και το μήνυμα που έλαβε νωρίς το πρωί από την σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα.

«Θέλω να το πω γιατί το νιώθω. Από την παρέα μας λείπει ο Γιώργος. Ήταν ο πρώτος που με χειροκροτούσε. Δέχτηκα μήνυμα από τη Στάθα για τα «χρόνια πολλά». Είναι ένα από τα ισχυρότερα ισχυρό μήνυμα της μέρας σήμερα και μου έδωσε και μια συμβουλή σε προσωπικό επίπεδο. Είναι κάτι μου είχαμε συζητήσει και με τον Γιώργο και σου υπόσχομαι Στάθα ότι θα το προσπαθήσω», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved