Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα εισαγγελική έρευνα για βιασμό μετά την τέταρτη καταγγελία
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα εισαγγελική έρευνα για βιασμό μετά την τέταρτη καταγγελία

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα μπαίνει μια ακόμη καταγγελία για βιασμό, η τέταρτη κατά σειρά, σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η κατάθεση που έδωσε στην 19η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη, 24χρονος άνδρας, ο οποίος υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης εκτιμάται ότι θα κληθεί σε εξηγήσεις και για αυτή την καταγγελία και αμέσως μετά ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε νέα κακουργηματική δίωξη σε βάρος του ή όχι.

Να επισημάνουμε ότι συνάμα εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης έχει κληθεί να δώσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα πρωταγωνιστής ο οποίος καταγγέλλεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Ο πρωταγωνιστής κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση και ζήτησε προθεσμία η οποία λήγει εντός της εβδομάδας προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Ωστόσο, ο ηθοποιός έχει το δικαίωμα να αποφύγει την αυτοπρόσωπη παρουσία ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, καταθέτοντας διά του δικηγόρου του γραπτό υπόμνημα παροχής εξηγήσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζουν οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί.

Μάλιστα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου ένας ακόμη ηθοποιός γνωστός από τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Τον ηθοποιό καταγγέλλει νεαρή γυναίκα, που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, η οποία φέρεται να περιγράφει πράξεις σεξουαλικής κακοποίησής της το 2020, οι οποίες σε νομικό επίπεδο στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved