Σία Κοσιώνη: Η φωτό με τον γιο της που έγινε viral! Της τραβάει το πόδι για να μην φύγει
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Η φωτό με τον γιο της που έγινε viral! Της τραβάει το πόδι για να μην φύγει

Μετά από καιρό η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους followers της μια απίθανη φωτογραφία με τον γιο της, Δήμο.  Την κρατάει από το πόδι για να μην φύγει. 

Μπορεί να έχει στα χέρια της το δύσκολο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όμως μακριά από τις υποχρεώσεις της η παρουσιάστρια είναι μια τρυφερή μαμά και αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο σε όμορφες στιγμές με τον γιο της.

Υπάρχουν όμως και αυτές οι δύσκολες στιγμές που η μαμά πρέπει να φύγει για τη δουλειά και ο μικρός δεν την αφήνει αφού δεν την έχει χορτάσει.

Ένα τέτοιο συγκινητικό στιγμιότυπο μοιράστηκε η Σία Κοσιώνη. Εκείνη όρθια κοντά στην πόρτα για να φύγει και ο μικρός της, να την τραβάει από το πόδι, ώστε να μείνει κοντά του.

«Όταν η μανούλα πρέπει να φύγει για δουλειά. Και πώς να το τραβήξεις το πόδι; Πώς;;; #motherhood #workingmom #motherandson #love», έγραψε η ίδια και η φωτογραφία μέσα σε ελάχιστο χρόνο γέμισε likes.

Φυσικά από αυτή την όμορφη φωτογραφία δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε και την υπέροχη εμφάνιση της παρουσιάστριας.

Ντυμένη σικ με μαύρο κοστούμι κι ένα υπέροχο φουλάρι στο λαιμό της. Αυτές τις ημέρες σίγουρα η παρουσιάστρια περισσότερο χρόνο στον μικρό Δήμο.

Δες στη gallery την υπέροχη φωτογραφία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved