Πολιτικός γάμος λίγο πριν γίνει μανούλα! Οι πρώτες φωτό μετά την τελετή!
Showbiz

Πολιτικός γάμος λίγο πριν γίνει μανούλα! Οι πρώτες φωτό μετά την τελετή!

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η γνωστή δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο.

Ο λόγος για τη Βαλεντίνη Ράντη, που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Αγάθη Ράντη. Η όμορφη δημοσιογράφος είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τα social media.

Η είδηση λοιπόν έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η Βαλεντίνη Ράντη, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την δίδυμη αδερφή της Αγάθη και έγραψε: «Σε λίγους μήνες η οικογένεια μας θα μεγαλώσει».

Πρόσφατα όμως, μοιράστηκε μαζί μας στο Facebook άλλη μία φωτογραφία στην οποία είδαμε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της και πάθαμε πλάκα!

Σήμερα, η Βαλεντίνη παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Θάνο Φουντούκη με τον οποίο σύντομα θα γίνουν γονείς. Η δημοσιογράφος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού, όμως όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις τελευταίες αναρτήσεις της, θα είναι κοριτσάκι.

Φυσικά, η δίδυμη αδελφή της Αγάθη πετάει και εκείνη στα σύννεφα από ευτυχία αφού περιμένει πώς και πώς να γίνει θεία και εννοείται πως ήταν παρούσα στην πιο όμορφη στιγμή της Βαλεντίνης μετά την ένωσή της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved