Showbiz

The 2Night Show: Σοφία Παυλίδου: Η έκπληξη στον Γρηγόρη και ο χωρισμός με τον Φερεντίνο

Gossip-tv Team

The 2Night Show: Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη που τον συγκίνησε. 

Η ηθοποιός έφερε μαζί της στο πλατό ένα κουτί με την έκπληξή της και μάλιστα το έδωσε στον παρουσιαστή για να το ανοίξει.

Η Σοφία Παυλίδου όμως προηγουμένως θέλησε να του θυμίσει από πού είχαν γνωριστεί οι δυο τους για πρώτη φορά, θυμίζοντάς του πως διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και πως είχαν τις ίδιες παρέες.

Όμως, το κουτί περιείχε ένα απόκομμα εφημερίδας από το 1994 στα γενέθλια της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη όπου είχαν δώσει το παρών και οι δύο. Κάτι που δεν θυμόταν καν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Σοφία Παυλίδου επίσης μίλησε για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο για το οποίο παραδέχτηκε ότι έχουν καταφέρει από κοινού να διατηρούν πλέον πολύ καλές σχέσεις.

Η ίδια μίλησε και για τους δίδυμους γιους που έχουν αποκτήσει μαζί, λέγοντας πως χαίρεται που έχουν μεγαλώσει για να έχουν αυξημένη την συναισθηματική παιδεία. Επίσης αποκάλυψε πως οι γιοι της ενδιαφέρονται για να ασχοληθούν με τα οικονομικά, αδιαφορώντας για τον χώρο του θεάματος ή της τηλεόρασης με τους οποίους ασχολούνται οι γονείς τους.

Η Σοφία Παυλίδου επίσης μίλησε και για την εμπειρία της στη Φάρμα, αποκαλύπτοντας πως ένιωσε έναν γενικό πανικό που την έκανε να αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Δείτε στην παρακάτω gallery την έκπληξη της ηθοποιού στον παρουσιαστή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved