Ζουγανέλη: Το σπίτι της μοιάζει με… μικρή όμορφη πόλη! Στο σαλόνι έχει το δικό της μπαράκι
Showbiz

Ζουγανέλη: Το σπίτι της μοιάζει με… μικρή όμορφη πόλη! Στο σαλόνι έχει το δικό της μπαράκι

To σπίτι της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημήτριου θα σου θυμίσει μια πόλη… μαγική!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί των Σπετσών.

Ο γάμος τους ήταν παραδοσιακός και άκρως παραμυθένιος με όλα όσα ονειρεύτηκαν και κυρίως με ανθρώπους που ήθελαν στο πλευρό τους καθώς τα μέτρα δεν τους επέστρεψαν να διοργανώσουν μεγαλύτερο πάρτυ.

Η Ελεονώρα δεν ανήκει στην κατηγορία καλλιτεχνών που μοιράζονται προσωπικές στιγμές. Είναι κάτι που δεν έκανε ποτέ και πολύ περισσότερο τώρα που είναι παντρεμένη.

«Καλώς ή κακώς, η προσωπική μου ζωή δεν έμεινε απόλυτα κρυφή όλα αυτά τα χρόνια. Ιδανικά θα ήθελα να μην ήξερε κανείς τίποτα. Δεν έχω κανένα θέμα με όποιον επιλέγει να δημοσιοποιεί τα προσωπικά του, απλώς με βάση τις δικές μου αξίες θεωρούσα ανέκαθεν πως θα μοιραζόμουν τις ιδιωτικές μου στιγμές με τον κόσμο μόνο όταν αναγνώριζα ότι με δένει κάτι πιο ουσιαστικό με κάποιον άνθρωπο. Και δεν το λέω μόνο για το παρόν», έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Αυτός είναι και ο λόγος που παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ενεργή στα social media έχουμε δει λίγες φωτογραφίες από το εσωτερικό στου σπιτιού της.

Όμως έστω κι αυτές οι λίγες θα σε κάνουν να «χαζέψεις» καθώς το έχουν φτιάξει με αγάπη, ωραίες ιδέες και πρωτοποριακές.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ζουν σε ένα νεοκλασικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και έχουν φροντίσει να είναι άνετο με γωνιές ιδιαίτερες, όπως για παράδειγμα το μπαράκι που έχουν στήσει στη μέση του σαλονιού τους.

«Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν με την Ελεωνόρα. Όχι να παντρευτώ! Φανταστήκαμε, όμως, ότι θα είχε ενδιαφέρον να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα στον γάμο. Και έχει όντως ενδιαφέρον. Με την Ελεωνόρα ανακάλυψα τη συντροφικότητα.

Δεν ήξερα ότι υπάρχει, νόμιζα πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ο γραφικός -και λίγο Playboy- δικηγόρος... Αυτό που ζω αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ ωραίο», αποκάλυψε πρόσφατα ο σύζυγός της.

Δες το σπίτι τους μέσα από τη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved