Happy Day: Αυτό είναι το παρασκήνιο του χωρισμού Καλπάκη –Μαρινάκη!
Showbiz

Happy Day: Αυτό είναι το παρασκήνιο του χωρισμού Καλπάκη –Μαρινάκη!

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη μετά από 7 χρόνια γάμου και 14 χρόνια κοινής πορείας χώρισαν.

Με μια λιτή δήλωση, η Χρύσα Καλπάκη επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους στην εκπομπή, Το Πρωινό: «Ναι, έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή».

Από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και το τέλος, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να κρατά όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

Σήμερα 23 Απριλίου η παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day αναφέρθηκαν στο παρασκήνιο του χωρισμού.

Αρχικά, η Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε ότι ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη προσπάθησαν εδώ και καιρό να λύσουν τα προβλήματα στον γάμο τους, χωρίς να το καταφέρουν και διατηρούν καλές σχέσειςακόμη και μετά την απόφαση του χωρισμού.

Στη συνέχεια, η Σταματίν Τσιμτσιλή υπογράμμισε on air: «Εκτιμώ ένα ζευγάρι που κάνει την προσπάθειά του, εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Προφανώς, υπήρχαν ζητήματα και δεν το είχαν ανακοινώσει. Από κάποια στιγμή και μετά αν βλέπεις ότι δεν οδηγεί και δεν βγαίνει πουθενά, παίρνεις τις αποφάσεις σου».

Και κατέληξε λέγοντας η παρουσιάστρια: «Κάθε τέλος μια νέα αρχή. Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Για να έχουν πάρει αυτήν την απόφαση, το έχουν κάνει συνειδητά».

Δείτε κοινές φωτογραφίες του Ιωσήφ Μαρινάκη με την Χρύσα Καλπάκη αλλά και όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day για τον χωρισμό τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved