Λευτέρης Σουλτάτος: Το επικό μήνυμα της μάνας του για τα γεμιστά και οι «ζήλιες» της
Showbiz

Λευτέρης Σουλτάτος: Το επικό μήνυμα της μάνας του για τα γεμιστά και οι «ζήλιες» της

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα γεμιστά της μάνας του και εκείνη του έστειλε ένα επικό μήνυμα στο instagram!   

Με ένα story στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει ο Λευτέρης Σουλτάτος τη μητέρα του για τα γεμιστά που τους ετοίμασε! Ο Λευτέρης Σουλτάτος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ονειρικά γεμιστά λίγο πριν την εξαφάνισή τους… α ρε μάνα!»!

Εκείνη λοιπόν είδε το στόρι του και… του απάντησε! Η μάνα του σεφ του έκανε ζήλιες…

Πριν καιρό ο Λευτέρης Σουλτάτος είχε κάνει μία ψηφοφορία στο instagram μέσα από την οποία ζητούσε από τους followers του να επιλέξουν αν κάνει καλύτερα γεμιστά η μητέρα του ή η μητέρα της Βάσως Λασκαράκη. Νικήτρια τότε είχε βγει η μητέρα της ηθοποιού, Βάσως Λασκαράκη και η μάνα του Λευτέρη Σουλτάτου ακόμα το θυμάται…

Έτσι λοιπόν απάντησε στο στόρι του γιου της γράφοντας: “Nαι αλλά στους ψήφους με πέρασε η Τασούλα”.

Αυτό το μήνυμα είδε και ο σεφ και δημοσίευσε το μήνυμά της αλλά και το σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Αυτή είναι η απάντηση της μάνας μου στο instagram. Mετά από αυτό νομίζω πρέπει να κλείσω το internet. Aκόμα θυμάται την ερώτηση που σας είχα κάνει αν τα γεμιστά της μάνας μου ή της πεθεράς μου (Τασούλα) είναι καλύτερα. Μα και εσείς…»

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν μάνα και γιος στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved