Μαγιάτης: «Θεωρώ πως η πρόταση για το Love it ήρθε επειδή η Ελένη με είχε καλέσει στο φινάλε της»
Showbiz

Μαγιάτης: «Θεωρώ πως η πρόταση για το Love it ήρθε επειδή η Ελένη με είχε καλέσει στο φινάλε της»

Είναι ο άντρας που θα ζήλευαν πολλοί αφού στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει καταφέρει να  είναι δίπλα στις πιο όμορφες ξανθιές  της ελληνικής τηλεόρασης! 

Ο Μάνος Μαγιάτης μας καλημέρισε από το πλατό της Ελένης Μενεγάκη πριν πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 και στον Alpha και σύντομα εκτός από συνεργάτης έγινε και καλός της φίλος. Μετά την αποχώρησή του από την «Ελένη», έμεινε εκτός τηλεόρασης για δέκα χρόνια περίπου μέχρι που ήρθε μια άλλη ξανθιά να τον επαναφέρει στα φώτα!

Ο Μανος Μαγιάτης ανήκει στην ομάδα του Love it του ΣΚΑΙ και είναι καθημερινά δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου. Παράλληλα εκτός από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία με τον όμιλό Μαροσούλη – Κοταρίδης, που δραστηριοποιείσαι σε θέατρα και νυχτερινά κέντρα.

Φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος της σεζόν, κάνει τον απολογισμό του «Είναι μια πολύ καλή χρονιά και για τη δική μου επιστροφή επειδή απείχα από μπροστά και με μεγάλη χαρά δέχτηκα τη πρόταση . Παρόλο που βρίσκεται σε μια δύσκολη ζώνη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Η Ιωάννα ήρθε με φόρα από την Κρήτη και έχει αποδείξει όπως και όλη η ομάδα πως κάναμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα» δηλώνει στην ON time και τη Σπυριδούλα Τριάντου. Ο Μάνος Μαγιάτης εξηγεί γιατί η Ιωάννα πατά γερά στα πόδια της «Ήρθε από την Κρήτη χωρίς ανασφάλειες. Το μόνο που άλλαζε για εκείνη είναι πως την βλέπει περισσότερος κόσμος. Είναι μια πολύ καλή παρουσιάστρια που ξέρει καλά τι θέλει ο τηλεθεατής. Πατά γερά στα πόδια της και δεν σκέφτεται τι νούμερα θα κάνει. Όπως όλοι μας, δεν κοιτάμε τον ανταγωνισμό και αυτό λειτουργεί υπέρ μας! Γιατί στόχος μας είναι να δίνουμε στον κόσμο μέσα από εμάς, μια εκπομπή που θα αγαπήσει όπως και κάνει ήδη» εξηγεί και φυσικά ως έμπειρος στον χώρο της τηλεόρασης γνωρίζει πως πάντα υπάρχουν και τα αρνητικά σχόλια «Δεν θα μας αγαπήσουν οι πάντες. Όλοι έχουν αυτούς που δεν τους συμπαθούν και αυτούς που τους συμπαθούν. Το έχει αντιμετωπίσει πολύ ώριμα η Ιωάννα όλο αυτό… Έχουμε πει όλη η ομάδα πως προχωράμε χωρίς να μας επηρεάζει τίποτα και όλο αυτό ήταν θετικό καθώς η ψυχολογία όταν δεν επηρεάζεται από τους γύρω σε οδηγεί στην επιτυχία» τονίζει.

Το τηλέφωνό του χτύπησε στο παρελθόν από πολλές εκπομπές όμως ο ίδιος δεν έλεγε το ναι «Μετά τη λήξη της συνεργασία με την Ελένη για δυο με τρία χρόνια κάθε σεζόν είχα προτάσεις για παρόμοιες εκπομπές lifestyle. Όμως είχα επιλέξει να μην κάνω κάτι γιατί εκείνη τη περίοδο ήθελα να ασχοληθώ με ένα δικό μου πρότζεκ, με μια εταιρεία δημοσιών σχέσεων γι αυτό και τις αρνήθηκα» εξηγεί ενώ παραδέχεται πως για την νέα πρόταση του ΣΚΑΙ… ίσως ευθύνεται και η Ελένη Μενεγάκη «Πιθανόν η πρόταση ήρθε επειδή η Ελένη με είχε καλέσει στην τελευταία της εκπομπή και έγινε ένα refresh και είπαν να ο Μάνος. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανα promo στον εαυτό μου, όπως έκανα άλλοι συμπαρουσιαστές της γενιάς μου. Άρα πιστεύω πως αυτό το κάλεσμα στην φινάλε της Ελένης πιθανόν να ενεργοποίησε την πρόταση που μου έγινε στον ΣΚΑΙ!» υποστηρίζει. Πως αντιδρά που ακόμα και σήμερα κάποιοι τον βλέπουν και λένε ‘’ Ο Μάνος της Ελένης»; «Σε ενοχλεί κάτι που δεν σου αρέσει! Είναι τιμητικό να με έχουν συνδυάσει με μια προσωπικότητα σαν την Ελένη, έτσι κι αλλιώς η νέα γενιά δεν με γνώριζε άρα ήταν για μένα τιμητικό να με ακολουθεί το όνομα της Ελένης».

Όσο για την μεγάλη επιστροφή της στο Mega, αναφέρει πως «Είναι ένα πρόσωπο που όσα χρόνια και αν περάσουν έχει να δώσει ακόμα πολλά. Η Ελένη δεν ήταν έτοιμη για να κατεβάσει ρολά για πάντα. Πίστευα πως θα γυρίσει, δεν ήμουν σίγουρής αν θα γυρίσει φέτος ή του χρόνου αλλά είναι το πιο σημαντικό γεγονός στο τηλεοπτικό πεδίο» εξηγεί και απαντά στο αν θα έλεγε ναι σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί της «Είναι μια υποθετική ερώτηση αλλά θεωρώ πως οποιοσδήποτε θέλει να ασχοληθεί με ψυχαγωγικές εκπομπές θα θέλει να έχει στο βιογραφικό του συνεργασία με την Ελένη. Τώρα όμως είμαι στο love it και θα ήθελα η συνεργασία να συνεχιστεί και του χρόνου γιατί περνάμε ε υπέροχα!» παραδέχεται. Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου που την αποκαλούσαν Μενεγάκη της Κρήτης ξεκαθαρίζει πως «Θεωρώ πως δεν υπάρχει παρουσιάστρια στον ψυχαγωγικό τομέα που να μην έχει σπουδάσει στη σχολή ‘’ Ελένη» και να μη έχει μάθει έστω και κάτι. Είναι μια έξυπνη γυναίκα η Ιωάννα που ξέρει να διαχειρίζεται το κομμάτι της τηλεόρασης και το μόνο κοινό με την Ελένη είναι πως είναι δυο πανέμορφες γυναίκες. Η καθεμιά έχει τον δικό της χαρακτήρα». Τέλος σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά πρόγραμμα που επιλέγει, δηλώνει πως «Τον ελεύθερο μου χρόνο βλέπω Survivor αν δεν δω δεν κλείνει το μάτι. Μου αρέσει πολύ η επιλογή της Δανάης. Είναι φρέσκο πρόσωπο» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved