Μαρτάκης: «Αν με θέλει η Ελένη Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή, θα είμαι εκεί για εκείνη»
Showbiz

Μαρτάκης: «Αν με θέλει η Ελένη Μενεγάκη στη νέα της εκπομπή, θα είμαι εκεί για εκείνη»

Ο Κώστας Μαρτάκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μεγάλη αγάπη και λατρεία που τρέφει στο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε πως αν του ζητηθεί θα είναι εκεί, στην νέα της εκπομπή στο MEGA.

Σε έχω ακούσει πολλές φορές να λες πως θα ήθελες να κάνεις τηλεόραση, όμως τι ακριβώς;

Κοίτα, έχω στο μυαλό μου πράγματα και ιδέες για το τι θα μου άρεσε να κάνω. Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο: Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κινήσει τα νήματα ή θα πάει να χτυπήσει την πόρτα ενός καναλιού για να υποβάλει τη δική του πρόταση. Δόξα τω Θεώ, κάθε χρόνο δέχομαι προτάσεις από όλους τους χώρους κι αυτό με κάνει να νιώθω όμορφα. Κυρίως διότι – πέρα από το καλλιτεχνικό κριτήριο – ο χώρος μου φαίνεται να αναγνωρίζει το ποιος είμαι. Τον χαρακτήρα μου, τον επαγγελματισμό μου, τη διάθεσή μου να συνυπάρξω μέσα σε μια ομάδα.

Aν σου πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη να είσαι στη νέα της εκπομπή, θα πήγαινες;

Με την Ελένη έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Σε εκείνη έκανα την πρώτη μου συνέντευξη μετά το Dream Show, εκείνη με προστάτευσε, με στήριξε, μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές που δεν ξεχνάω. Απλά όταν βρίσκομαι πολύ κοντά της, ξεχνάω να μιλήσω – με υπνωτίζει η ομορφιά της! Την αγαπώ πολύ την Ελένη. Εννοείται πως αν με θέλει και μου το ζητήσει, θα είμαι εκεί για εκείνη.

Αν σου έλεγα να διαλέξεις ανάμεσα σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ένα μιούζικαλ στο θέατρο και ένα ακόμη opening act σε συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως είχες κάνει στο παρελθόν, τι θα διάλεγες;

Βάλε μου – αντί για opening act – ένα ντουέτο επί σκηνής με την Τζένιφερ Λόπεζ και ξεχνάω όλα τα άλλα!

Πιστεύεις πως όσα έχεις πετύχει ήταν από τύχη ή δούλεψες πολύ;

Και τα δύο. Σε πολλά πράγματα υπήρξα τυχερός – ας πούμε, γιατί έχω την εμφάνιση που έχω, αλλά αυτό ήταν ένα δώρο από τους γονείς μου. Δεν είμαι περήφανος για αυτό. Χρειάστηκε να δουλέψω διπλά μετά για να δείξω πως δεν είμαι ο «ωραίος και ατάλαντος», όμως αυτό το έκανα κυρίως για μένα. Γιατί δεν ήθελα κανένας να με κάνει να πιστέψω πως δεν αξίζω. Ξέρω καλά τι αξίζω.

Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ την ομορφιά σου για να κερδίσεις κάτι;

Όχι. Αλλά για να μη λέω ψέματα και επειδή δεν ξέρω να φλερτάρω – δεν «το ‘χω», πώς το λένε; – η εμφάνιση βοηθάει στο φλερτ. Ξέρεις, δεν είναι και τόσο μεγάλο όπλο η ομορφιά – όχι όσο πιστεύεις. Ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω πιστεύει, νομίζω, πως οι όμορφοι είναι είτε χαζοί είτε ψωνισμένοι.

Πόση ώρα αφιερώνεις καθημερινά στην προσωπική σου φροντίδα;

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πώς δείχνω. Μου αρέσει το καλό ντύσιμο, αλλά κατά τα άλλα δεν ψάχνω στον καθρέφτη μου για ρυτίδες, ατέλειες, άσπρες τρίχες. Και κάτι κρέμες που έχω πάρει ακόμα δεν τις έχω ανοίξει.

Μαγειρεύεις κιόλας;

Ναι, Μου αρέσει πάρα πολύ. Και κλασικά πιάτο -γεμιστά, γιουβαρλάκια κ.λπ και πιο γκουρμέ. Φτιάχνω φανταστική ψαρόσυυπα, αρκεί να υπάρχει κάποιος άλλος να καθαρίσει μετά.

Υπάρχει ή είσαι μόνος στη ζωή;

Θα πω το κλασικό, αυτό που λέω σε όλες τις συνεντεύξεις, αφού είναι γνωστό πως τα προσωπικά μου προτιμώ να τα κρατάω για μένα: Είμαι καλά.

Πολύ καλά;

Πάρα, πάρα πολύ καλά!

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved