Κώστας Κάππας: «Το τοπίο αλλάζει στο θέατρο, θα μπουν κανόνες»
Showbiz

Κώστας Κάππας: «Το τοπίο αλλάζει στο θέατρο, θα μπουν κανόνες»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κάππας, ο οποίος φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά του MEGA, Έξαψη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε όσα συμβαίνουν μετά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, σχολιάζοντας το ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Φέτος η μυθοπλασία έφερε στις οθόνες μας αγαπημενους παλιούς πρωταγωνιστές. Λείπατε κι εσείς από την τηλεόραση, καθώς σας έχουμε συνδέσει με την καλή εποχή των σίριαλ.

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ωστόσο, όλο αυτό συνέβη λόγω της Έξαψης, που είναι μια τέλεια και σπάνια συγκυρία. Από την αρχή φάνηκε πως ήταν μια σπουδαία δουλειά και θα δείτε πως στα επόμενα επεισόδια γίνεται ακόμα πιο δυνατή η πλοκή».

Συγκεκριμένα, απείχατε από το 2016, από τη σειρά «Συμμαθητές», ενώ ήσασταν ενεργός στο θέατρο!

«Το έκανα συνειδητά. Υπήρχαν χρονιές που έκανα τρεις και τέσσερις παραστάσεις άρα δεν είχα χρόνο και για τηλεόραση. Ωστόσο δεν μου είχε γίνει κάποια πρόταση που να με συγκινήσει. Όμως, μην κρίνετε το ποιος δουλεύει στην τηλεόραοη και ποιος όχι. Υπάρχει ένα τελείως θολό τοπίο ως προς την κρίση των ανθρώπων, που επηρεάζεται πάρα πολύ από το τι γράφεται για τον καθένα. Γενικά στο τηλεοπτικό πεδίο δεν υπάρχουν πολλοί που να κάνουν σωστή δουλειά. Ούτε στην κρίση των ανθρώπων που τους επιλέγουν... Πιστεύω πως αν μια σειρά έχει καλούς ηθοποιούς και καλό σκηνοθέτη θα πάει καλά. Δεν χρειάζεται να πάρεις τα πρώτα ονόματα. Έχουμε βαρεθεί λίγο το να έρχεται κάποιο; στο γύριομα και να μαθαίνει τις σκηνές του επι τόπου. Αξιοπρεπώς μεν αλλά δεν είναι αυτό που περιμένει ο κόσμος. Καταλαβαίνει ποιος έχει ασχοληθεί με τον ρόλο του».

Το τοπίο πάντως, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν, φαίνεται να αλλάζει.

«Ναι, γιατί θα μπουν κανόνες, θα ισχυροποιηθεί μια βάση όπου θα μπορέσει και το θέατρο να αναδειχτεί καλύτερα, με περισσότερη υγεία ενώ θα απαγορεύει στον κόσμο να κάνει, ό,τι ήθελε. Να θέτει εαυτόν σε εξουσίες», είπε ο Κώστας Κάππας στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved