Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Τα λεφτά που θα ζήταγα για να μπω στο Survivor δεν θα μου τα έδιναν ποτέ»

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τα ριάλιτι και εάν τα παρακολουθεί, αποκάλυψε πως είχε πρόταση για τον πρώτο κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ αναφέρθηκε και στον «Σιωπηλό δρόμο», τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βλέπει τηλεόραση όμως από ριάλιτι, όπως είπε, βλέπει μόνο το Your Face Sounds Familiar όπου συμμετέχει ο φίλος του Θανάσης Αλευράς ενώ παρακολουθεί και λίγο MasterChef αν και παραδέχτηκε ότι του τη σπάει λίγο με όλες αυτές τις ίντριγκες που συμβαίνουν.

Όσο για το αν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor και αν ο ίδιος θα δεχόταν, ο Χρήστος Λούλης ήταν σαφής μιλώντας στην κάμερα του "Ευτυχείτε": "Δεν υπάρχει τόσο μεγάλο ποσό που μπορούν να μου δώσουν για να πάω κάπου, γιατί θα νιώθω που θα νιώθω χάλια για τον εαυτό μου που είμαι εκεί... Τα λεφτά που θα ζήταγα δεν θα μου τα έδιναν ποτέ, οπότε όχι!".

Επίσης ο ηθοποιός είπε πως δεν κατάφερε να δεχτεί την πρόταση να συμμετέχει στον πρώτο κύκλο των Άγριων Μελισσών καθώς είχε άλλη δουλειά στα σκαριά εκείνη την εποχή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved