Μαίρη Μηνά: «Η Αγγελική εγκλωβίζεται με την πρόταση γάμου του Στέφανου»
Showbiz

Μαίρη Μηνά: «Η Αγγελική εγκλωβίζεται με την πρόταση γάμου του Στέφανου»

Μια μεγάλη αγάπη γεννήθηκε μέσα από τα αποκαΐδια μιας αποτρόπαιης πράξης.

Η Αγγελική, την οποία υποδύεται η Μαίρη Μηνά, λέει «ναι» στην πρόταση γάμου του Στέφανου, που ερμηνεύει ο Γιώργος Χρυσοστόμου, καθώς ονειρεύεται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, μακριά από το σπίτι-κολαστήριο των Αργυρών.

- Είναι σφοδρή η μετωπική σύγκρουση με την οικογένεια Αργυρού, τώρα που γνωρίζουν ποια είναι η Αγγελική;

«Και σε κάποιες περιπτώσεις ακραία. Δεν θα μπορούσε, όμως, να είναι κι αλλιώς. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία, οπότε όλη η ιστορία κορυφώνεται».

- Ο Στέφανος, που αγνοεί την αλήθεια, κάνει πρόταση γάμου στην Αγγελική. Πώς αισθάνεται η ίδια;

«Αρκετά διχασμένη. Από τη μια, αισθάνεται πολύ χαρούμενη, διότι για πρώτη φορά στη ζωή της μοιάζει να έχει πρόσβαση στην ευτυχία. Από την άλλη, με αυτήν την πρόταση εγκλωβίζεται ακόμη περισσότερο μέσα σε αυτό το σπίτι, που είναι σαν μια κόλαση».

-Η απάντηση θα είναι θετική;

«Θα ενδώσει, ναι. Πρόθεσή της είναι να ξαναχτίσει τη ζωή της με τον Στέφανο και τη Δανάη, μακριά από αυτό το σπίτι-φυλακή. Να κάνει μια νέα αρχή και να αφήσει μια για πάντα πίσω της το παρελθόν».

-Πώς θα διαχειριστεί το μεγάλο μυστικό ότι η Δανάη είναι κόρη της;

«Είναι μια τεράστια αποκάλυψη, που ακόμα προσπαθεί να τη συνειδητοποιήσει. Πάντως, δεν έχει καθόλου στο μυαλό της να το εξομολογηθεί σε κανέναν».

-Ούτε στον Στέφανο;

«Ο Στέφανος μέχρι στιγμής δεν ξέρει τίποτα για την Αγγελική. Αφελώς, ευελπιστεί να παραμείνει έτσι η κατάσταση. Βέβαια, αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και οι αποκαλύψεις όλο και πληθαίνουν».

-Η δικαίωση θα έρθει για να χαρίσει στην Αγγελική την ηρεμία;

«Εξαρχής γι’ αυτό πήρε το τεράστιο ρίσκο, για να βρει τη δικαίωση! Βέβαια, η λέξη "ηρεμία” μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Από εκδίκηση μέχρι συγχώρεση μέχρι αποδοχή ή όχι...».

-Με ποιο κομμάτι της Αγγελικής ταυτίζεστε;

«Με την ευγένειά της και την καλοσύνη της. Τη θαυμάζω γι’ αυτό. Που δεν χάνει ποτέ την αξιοπρέπειά της», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved