Showbiz

Η απίθανη έκπληξη στην Πρέλεβιτς στο πλατό της Τέλειας Απόδρασης για τα γενέθλιά της

Μία πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε την Άννα Πρέλεβιτς σήμερα, στα γυρίσματα του νέου τηλεπαιχνιδιού που προβάλλεται στον Alpha, την Τέλεια Απόδραση

Η όμορφη παρτενέρ του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου είχε σήμερα γενέθλια και ανυποψίαστη βρέθηκε στον χώρο γυρισμάτων της νέας παραγωγής της Barking Well, εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη για δουλειά.

Πού να το περίμενε όμως πως σε ανύποπτο χρόνο και ενώ βρίσκονταν σε break από τα γυρίσματα, οι συνεργάτες της θα της... σκάρωναν μία πολύ όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Η νεαρή παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε μπροστά της μία πολύ όμορφη τούρτα και όλοι οι συνεργάτες της τραγούδησαν το γνωστό τραγουδάκι για τα γενέθλιά της.

Εκείνη, συγκινημένη αλλά και ενθουσιασμένη έδειξε να χαίρεται πολύ και μάλιστα είπε ότι επειδή κλαίει και εύκολα, στο... τσακ κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Η Άννα Πρέλεβιτς δέχτηκε φυσικά με χαρά τις ευχές των συνεργατών της αλλά και τα πειράγματα του Χρήστου Φερεντίνου, μετά το σβήσιμο του ενός και μοναδικού κεριού της γενέθλιας και πολύ εντυπωσιακής τούρτας της. Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved