«Ήμουν ένα βήμα πριν για να συμμετάσχω στο YFSF»
Showbiz

«Ήμουν ένα βήμα πριν για να συμμετάσχω στο YFSF»

Πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως είχε κάνει συζητήσεις προκειμένου να βρίσκεται στο σόου μεταμφιέσεων του ANT1

Για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο τους στις Άγριες Μέλισσες μίλησε ο Γιώργος Κοντοπόδης, ο οποίος βρίσκεται στο Διαφάνι ως "Μίμης". Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέατρο και στα νέα δεδομένα μετά την πανδημία αλλά και στην παραλίγο συμμετοχή του στο YFSF..

Ο κορονοϊός πώς σε επηρέασε;
Έκανα πρεμιέρα δυο μέρες πριν το πρώτο Lockdown και έχω σε εκκρεμότητα ένα έργο που ονειρευόμουν να παίξω χρόνια. Με έχει επηρεάσει πως έναν χρόνο μετά, κανένας δεν αναφέρει το πότε θα ανοίξει το θέατρο.


Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι γίνεται αυτό;

Δεν γνωρίζω! Είναι θλιβερό όμως, γιατί το θέατρο υπήρχε πριν τα καταστήματα περιποίησης και τα κομμωτήρια και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά. Δεν καταφέρομαι εναντίον των καταστημάτων περιποίησης και των κομμωτηρίων, αλλά η απαξίωση που ζει το θέατρο είναι απίστευτη. Η επόμενη μέρα θα είναι μια άλλη πραγματικότητα, εγώ λέω άλλη ζωή.


Τι είναι αυτό που σου έχει λείψει περισσότερο;


Η επαφή. Πήγα στο πλατό στις «Άγριες Μέλισσες» και συστήθηκα με τους συντελεστές, όχι δίνοντας το χέρι, αλλά ακουμπώντας τους ώμους. Η σκέψη του ότι αυτό μπορεί να παραμείνει και να χαθεί η χειραψία, είναι τρομακτικό. Οι μάσκες επίσης με τρομοκρατούν.

Το εμβόλιο θα το κάνεις;

Όχι αν δεν με υποχρεώσουν. Δεν θέλω.

Σοκαρίστηκες με τα όσα ακούστηκαν γύρω από τις παρενοχλήσεις στο θέατρο;
Αποκαθηλώθηκαν είδωλα εν μία νυκτί. Για κάποιους είπα δεν το πιστεύω και για κάποιες συμπεριφορές είπα «γιατί». Μου είναι αδιανόητο την εποχή της πλήρους σεξουαλικής απελευθέρωσης να υπάρχει τόση σεξουαλική πείνα. Το θέατρο πάντως δεν είναι μόνο τα ηχηρά ονόματα, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και σημαντικότερο. Ο κόσμος θα πάει καν στις αίθουσες αλλά δεν θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για να τους παρακολουθήσει. Άνθρωποι που βρίσκονται στο εδώλιο, ή έχουν χάσει τα κεκτημένα τους.

Ήσουν πολύ κοντά στο να πάρεις μέρος στο YFSF, τι συνέβη;

Ήμουν ένα βήμα πριν συμμετάσχω σε ένα σόου όπου χτίζω έναν χαρακτήρα κάθε εβδομάδα. Μην κοροϊδευόμαστε, τα παιχνίδια αυτά δίνουν χρήματα που δεν βγάζουμε από το θέατρο και όταν σου προτείνεται κάτι που είναι όμορφο για τη δουλειά σου λες "Ναι θα ήθελα."

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved