Φαναριώτη: «Εκείνη η επιτυχία και η φρεσκάδα που είχε το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει τώρα»
Showbiz

Φαναριώτη: «Εκείνη η επιτυχία και η φρεσκάδα που είχε το Καφέ της Χαράς δεν υπάρχει τώρα»

Η Ευτυχία Φαναριώτη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική σειρά "Το Καφέ της Χαράς".

Στο σίριαλ "Το καφέ της Χαράς", σε παρακολουθήσαμε, ως μια άλλη "Ροδή".

Η "Ροδή", ήταν νησιώτισσα, γιατί έκανα τη Σκιαθίτικη προφορά, καθώς είμαι από τη Σκιάθο, ξαφνικά βρέθηκε να μιλάει με "λι" και "νι". Αγαπούσα πολύ την πρώτη "Ροδή", πριν δεν υπήρχαν τα social media, τώρα που υπάρχουν μου δίνουν συγχαρητήρια, τότε άρεσα περισσότερο. Αυτό μου είπαν κι οι δικοί μου, που για να ηώ την αλήθεια, έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στη γνώμη τους. Παίρνουν τηλέφωνο τους γονείς μου και τους δίνουν συγχαρητήρια, λες και είμαι στο σχολείο. Μεγάλωσα στον Βόλο, η μαμά μου είναι από τη Σκιάθο, όπου πηγαίνουμε εκεί τα καλοκαίρια. Δεν το περίμενα να γίνει αυτός ο σχετικός χαμός. Στο ξεκίνημα, έκανε ένα "μπαμ", όλη η σειρά, τώρα όλα τα σέκουελ δεν έχουν την ίδια επιτυχία. "Το καφέ της Χαράς" έχει και φέτος επιτυχία, αλλά εκείνη η επιτυχία και η φρεσκάδα που είχε, δεν υπάρχει τώρα, είναι σε-άλλο επίπεδο.

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Γιατί έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν αλλάξει οι χαρακτήρες. Οι παλιοί χαρακτήρες είναι ίδιοι, κι έχουν την ίδια επιτυχία. Ήρθαν καινούργια πρόσωπα, άλλη γενιά...

Παίζει ρόλο η σύγκριση με τα καινούργια σίριαλ;

Όχι, πώς να τα συγκρίνει; Ο Χάρης (Ρώμα5) και η Άννα (Χατζησοφιά), το εξέλιξαν πάρα πολύ. Η σειρά, μετά από τόσο καιρό ολοκληρώνεται, στο 20ό επεισόδιο. Ήταν πάρα πολύ" ωραία και για μένα που ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, ήταν σαν να κάνω πάρτι, σαν να πηγαίνω εκδρομή. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, με τη θεατρική περιοδεία μας το καλοκαίρι, με το έργο "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντοί", μια πανάκριβη παραγωγή που θέλουμε να συνεχίσουμε από τον Οκτώβριο στο θέατρο "Αλάμπρα". Επίσης, θα κάνουμε κάτι με τη Λένα Αλκαίου, που λέγεται "Την πατρίδα μου έχασα", μια εξαιρετική ιστορία, που την κάναμε με τραγούδια. Ο Δημήτρης Μαλισσόβας κάνει πολύ ωραία δουλειά, με κείμενα του Κώστα Μπαλαχούτη.

Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την προσωπική σου ζωή.

Δεν είναι πολύ καλό αυτό; Κανένας δεν ψάχνει την προσωπική ζωή του άλλου αν ο ίδιος δεν θέλει να τη βγάλει προς τα έξω. Ακόμα και οι πιο μεγάλοι σταρ κάποιων εποχών, γιατί τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε στην Ελλάδα για σταρ σύστεμ, αυτή την εποχή, γιατί δεν υπάρχει αγορά, δεν είμαστε Αμερική, είμαστε μια μικρή χώρα που λίγο-πολύ γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πια, κι έχει παρέλθει ο χρόνος κι π εποχή των σταρ. Είχαμε 1-2 σταρ, πάνε κι αυτοί, για τον κόσμο ήταν ο Νίκος Κούρκουλος - Αλίκη Βουγιουκλάκη, ποιο άλλο όνομα μπορεί να θεωρηθεί σταρ αυτή την εποχή; Δεν υπάρχει αυτό στην Ελλάδα, έχει παρέλθει αυτός ο χρόνος. Για μένα το θέατρο, γιατί δεν θέλω να πω σόου μπιζ, γιατί δεν νομίζω να είμαι σ' αυτήν, είμαι στον θεατρικό χώρο, όλα μου τα χρόνια, κι ευτυχώς που υπάρχει η τηλεόραση και γινόμαστε λίγο πιο γνωστοί, με την έννοια του να έρθει πιο πολύς κόσμος στο θέατρο. Το θέατρο είναι το ζητούμενο για μένα, για το επάγγελμα μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved