Ευτυχία Φαναριώτη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα!
Showbiz

Ευτυχία Φαναριώτη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα!

Η Ευτυχία Φαναριώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικές μέρες μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο και εξομολογήθηκε τους λόγους που δεν έχει παντρευτεί.

Έφτασες κάποια στιγμή στα σκαλιά της εκκλησίας;

Όχι δεν έφτασα, γιατί δεν το θέλησα, δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Είμαι ρομαντικός άνθρωπος, βλέπω αυτές τις... συγγένειες, από τη μια με πολλή αυστηρότητα, κι από την άλλη, με πολύ θαυμασμό και αγάπη, θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια για να κάνω κάτι τέτοιο. Είχα κι έχω ωραίες σχέσεις, αλλά αυτό που θα μ' έκανε να αισθανθώ το "για πάντα μαζί", που περικλείει όλα τα υπόλοιπα, τον έρωτα, τον θαυμασμό, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό στον άλλον, δεν το έχω βρει σε κάποιον για να θέλω να παντρευτώ, θα το ήθελα, χωρίς να βάζω προϋποθέσεις, να υπάρχουν όλα αυτά, για να μπορέσω να πω ότι θα είχε νόημα όλο αυτό. Μπορώ να έχω σχέση στη ζωή μου, αλλά κάποια στιγμή τελειώνει, γι' αυτά που σου είπα παραπάνω, λείπουν αυτά τα πράγματα. Κάποια στιγμή που μπορεί να νομίζεις ότι τα έχεις βρει, μπορεί να ματαιώνονται και τελικά να λέω ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζα.

Που σημαίνει ότι εσύ δίνεις το τέλος στη σχέση;

Ναι, στην ουσία είναι αυτό. Μου έχει τύχει να θέλει κάποιος να παντρευτούμε, εγώ να σκεφτώ ότι θα ήταν ωραία, αλλά τελικά είδα ότι δεν... Κι η τελευταία σχέση που είχα ήταν πάρα πολύ ωραία, αλλά τελικά ήρθε ο καιρός και μου έδειξε ότι δεν... Απομυθοποιήθηκε...

Μήπως είσαι πολύ απαιτητική και δεν βάζεις "νερό στο κρασί σου";

Μπορεί, ναι, αυτό που έχω είναι ότι είμαι απόλυτη.

Έχεις αγαπήσει, έχεις πέσει στα πατώματα για την αγάπη;

Ναι, έχω αγαπήσει, έχω πέσει τέρμα πατώματα, κι έχω ερωτευτεί τέρμα, τρελή καψούρα, αλλά αυτό δεν κρατάει. Έχω αγαπηθεί, αλλά μου έχει τύχει σε σχέση που είχα ερωτευτεί κι είχα αγαπήσει πολύ, να φύγει ο έρωτας, είναι ταλέντο να μπορείς να τον κρατάς.

Εσύ βαριέσαι;

Ναι, είμαι λίγο παρορμητική, βαριέμαι κι εύκολα... Δεν έχω πάψει ν' αγαπώ τον άνθρωπο αυτό, ήταν η τελευταία μου σχέση, αλλά όταν χάθηκε ο θαυμασμός κι "έπεσε στα μάτια μου", δεν έφυγε η αγάπη, αλλά ο έρωτας, που θα με έκανε να μείνω μαζί του. Είναι σαν να είμαι σε συγκατοίκηση, τι να το κάνω αυτό; Συντροφικότητα έχω, έχω καλούς φίλους από παιδί, την οικογένεια μου, τον αδελφό μου, τα ανίψια μου. Δεν μου λείπει η συντροφικότητα, δεν θα με κρατούσε μια σχέση για τη συντροφικότητα ή για να έχω μια σχέση.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved