Ερμόλαος Ματθαίου: «Ελπίζω να μην πάει στράφι η ενδοσκόπηση που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό»
Showbiz

Ερμόλαος Ματθαίου: «Ελπίζω να μην πάει στράφι η ενδοσκόπηση που κάναμε όλο αυτόν τον καιρό»

Ο Ερμόλαος Ματθαίου σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα μίλησε για την περίοδο του εγκλεισμού αλλά και για το σίριαλ που συμμετέχει "Έλα στη θέση μου". 

H πανδημία και ο κορονοϊός, έχουν μονοπωλήσει τον τελευταίο χρόνο το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Αυτό και το θέμα του αθλητισμού τώρα, που οι μεγάλες και πλούσιες ομάδες στην Ευρώπη, δεν θέλουν τη Super league και θα κάνουν μια δική τους ομάδα. Βρίσκουμε θέματα να ξεφεύγουμε από τον κορονοϊό.

Πιστεύεις ότι μόλις τελειώσει αυτό που περνάμε, θα "ξανασυστηθούμε";

Ναι, θα "συστηθούμε" από όλες τις πλευρές και το θέμα είναι να γίνουμε καλύτεροι από αυτή τη δοκιμασία, να μην πήγε στράφι όλη αυτή η ενδοσκόπηση που κάναμε μόνοι μας μέσα στα σπίτια μας. Την πρώτη καραντίνα την κατάλαβα, γιατί είχαν σταματήσει όλοι, οι επαγγελματικοί κλάδοι δεν δούλευαν οι περισσότεροι. Τη δεύτερη, δεν μπορώ να πω το ίδιο, γιατί ενώ ήμουν τυπικός με όλα τα μέτρα, είχα τα γυρίσματα με το σίριαλ "Έλα στη θέση μου", αλλά δεν φρίκαρα, όπως άλλα άτομα που ακούω, που ήταν στο σπίτι και δεν είχαν δουλειά. Πέρασα στο σπίτι μόνος μου την καραντίνα, έβγαινα για τη δουλειά κι έβλεπα κόσμο. Έτσι δεν την πέρασα τόσο επώδυνα.

Τι σου έχει λείψει περισσότερο;

Να βγω όποτε θέλω χωρίς περιορισμό, να κάνω ό,τι θέλω, χωρίς να έχω το άγχος του προστίμου, χωρίς sms, όμως ήταν για καλό. Θα κάνω το εμβόλιο, γιατί αν πάω με τους συνωμοσιολόγους ότι μας το βάζουν για τσιπάκι να μας ελέγχουν, θα το έκαναν αλλιώς, θα το έβαζαν στο νερό, στο τσιγάρο, δεν θα ήταν τόσο προφανές. Αν ήθελαν να μας "τσιπάρουν" θα το έκαναν αλλιώς. Δεν φοβάμαι, θα το κάνω, είμαι ορθολογισ

τής.

Το σίριαλ ολοκληρώνεται αυτή τη σεζόν;

Είναι μια φοβερή στιγμή, είμαστε 5 χρόνια, χαίρομαι πάρα πολύ, καλή παρέα, καλοί ηθοποιοί, ήταν κάτι που θα μείνει, υπήρχε αγάπη, μεράκι, επαγγελματισμό, ταίριαξαν όλα. Πιθανώς να ολοκληρωθεί, δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν έχω μάθει κάτι. Τις προηγούμενες φορές πίστευα ότι θα συνεχιστεί, επειδή είμαι ένα άτομο που δεν ρωτάω, δεν ψάχνομαι, να δω τι θα κάνω, από τον Μάρτη, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, κάνω τη δουλειά μου, όμως έχω μείνει με μια τέτοια εντύπωση, ότι φέτος ολοκληρώνεται. Σε αυτή τη ζωή όμως, ποτέ μη λες ποτέ.

Θα ήθελες να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Ναι, θα ήθελα να συνεχιστεί, γιατί με όλα αυτά τα στοιχεία, πού θα ξαναβρεις τέτοια καλή παρέα;

Δεν κουράζει τον ηθοποιό ο ίδιος ρόλος τόσες πολλές σεζόν;

Εκεί είναι ο καλός ηθοποιός, να μη ρουτινιάζει, έστω κι αν είναι ίδιος ο χαρακτήρας για 5 χρόνια, να βρίσκει καινούργιους τρόπους να αναδεικνύει το κείμενο και να ανακαλύπτει πράγματα γύρω από τον ρόλο. Αυτό για μένα είναι μια πρόκληση, να μη ρουτινιάζω, είναι δύσκολο και ωραίο, θα ήθελα να κάνω κάτι στο θέατρο που το είχα γράψει από παλιά, ένα δικό μου θεατρικό, να το βάλω μπροστά και να το πραγματοποιήσω. Αυτό είναι ένα από τα σχέδια μου, καθώς κάποια άλλη πρόταση δεν έχω προς παρόν, αλλά είμαι αισιόδοξος, κάτι θα γίνει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved