Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι προτάσεις από άλλα κανάλια και η αποκάλυψη – Θα συνεχίσει το Happy Day;
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι προτάσεις από άλλα κανάλια και η αποκάλυψη – Θα συνεχίσει το Happy Day;

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν θα συνεχίσει και του χρόνου του Happy Day.

Φέτος το Happy Day έκανε μια κούρσα με πολύ καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ποιους άλλους θα έβαζες στους κερδισμένους της σεζόν και ποιους στους χαμένους;

Νομίζω ότι και αυτή η σεζόν και η προηγούμενη είναι τόσο ιδιαίτερες! Δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ή να εξαντλήσουμε την αυστηρότητά μας. Κανένας επαγγελματίας δεν θα έπρεπε να κριθεί μόνο από τη φετινή σεζόν, διότι φέτος είναι διαφορετικά τα κοινά της λεόρασης- και μάλιστα αλλάζουν ανά μήνα, ανάλογα με το τι κλείνει και το τι ανοίγει, πότε τα σχολεία, πότε το εμπόριο κ.λπ. Ξεκάθαροι νικητές της σεζόν ήταν τα ριάλιτι προγράμματα, όπως το MasterChef, το Bachelor, που όχι μόνο κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά κατάφεραν να το απομακρύνουν από τις συνδρομητικές πλατφόρμες τύπου Netflix που κυριάρχησαν αυτή την περίοδο.

Δεν σε κάνει να απορείς το γιατί σε μια χρονιά με καλή τηλεοπτική μυθοπλασία κυριαρχούν τα ριάλιτι ή οι εκπομπές που τα σχολιάζουν;

Φυσικά. Βλέπεις όμως πως ακόμα και οι εκπομπές που δεν το κάνουν τελικά αναγκάζονται να μπουν κι αυτές στον χορό, γιατί ο κόσμος το ζητάει.

Εσύ υποθέτω ότι συνεχίζεις κανονικά στον Alpha. Και λέω «υποθέτω» γιατί πέρσι, μετά την ανανέωση, δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του συμβολαίου σου.

Ναι, το Happy Day συνεχίζει κανονικά. Έχω συμβόλαιο με τον Alpha για ακόμα έναν χρόνο.

Παρ' όλα αυτά, δέχεσαι προτάσεις; Υπάρχουν επιχειρηματίες που θα ήθελαν να σε «κλέψουν» από το Πικέρμι;

Δεν έχω παράπονο... (Γελάει.) Κατά καιρούς -ιδίως τις χρονιές που είναι γνωστό πως λήγει το συμβόλαιό μου δέχομαι αρκετές προτάσεις για να αλλάξω τηλεοπτική στέγη. Από την άλλη, βέβαια, είναι γνωστό πως είμαι άνθρωπος που του αρέσει η σταθερότητα και επενδύει στις σχέσεις του, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Είμαι πολύ καλά στον Alpha, οι άνθρωποι του καναλιού με αγαπούν, με εκτιμούν, με στηρίζουν και μου το δείχνουν με πολλούς τρόπους, πολλά χρόνια. Το ίδιο ένιωσα και με τη νέα διοίκηση, οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο να εξετάσω άλλες προτάσεις.

Αν σου ζητούσαν να μετακινηθείς πιο αργά, σε μια άλλη ζώνη, θα το δεχόσουν εύκολα;

Θα δεχόμουν να συζητήσω ό,τι έχει ανάγκη το κανάλι - άλλωστε, κατά καιρούς, είχαν πέσει στο τραπέζι διάφορα τέτοια σενάρια. Από την άλλη, όμως, θεωρώ πως το Happy Day έχει εδραιωθεί στη ζώνη και στην ώρα του. Ο κόσμος το αναζητά το πρωί που ξυπνάει κι εγώ είμαι ευγνώμων για την αγάπη που δέχομαι καθημερινά από τους τηλεθεατές και για τη σχέση που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια. Και θεωρώ πως σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι της λογικής πως μια πετυχημένη «συνταγή» δεν την αλλάζεις, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ok!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved