Μόνικα: O γάμος στην Αμερική και η ζωή στις Σπέτσες
Showbiz

Μόνικα: O γάμος στην Αμερική και η ζωή στις Σπέτσες

H Μόνικα είναι από τις περιπτώσεις των καλλιτεχνών για τους οποίους δεν μπορεί να υπάρξει τέλος, αλλά μια αρχή που θα κρατάει για πάντα. 

Θες η σύνθετη, κάπως απείθαρχη προσωπικότητα της που ακούει μόνο στις εσωτερικές της εντολές; Θες το πηγαίο μουσικό της ταλέντο, αφού μέσα στο κεφάλι της στροβιλίζονται νότες; Θες ότι στην ηλικία της έχει κάνει πολλές και διαφορετικές εκκινήσεις, χωρίς να σκέφτεται την επόμενη μέρα;

Το σίγουρο είναι ότι θα γράφει πολύ ωραίες μελωδίες που θα μας ταξιδεύουν σε άχρονες εποχές και θα μας συντροφεύουν στις πιο προσωπικές μας στιγμές. Η Αμερική έκλεισε το μάτι στη Μόνικα, όχι μόνο για τη μουσική της εξέλιξη, αλλά και γιατί εκεί γνώρισε τον άντρα της.

«Περνούσα τότε την κλασική μοναξιά της επιτυχίας, συναυλίες από πόλη σε πόλη, μεγάλα ξενοδοχεία, αλλά μόνη μου, ήμουν 29 χρόνων. Κάποιοι φίλοι είχαν την ιδέα να μας συστήσουν με τον Σταύρο, σαν προξενιό. Όταν πήγα στο Λος Άντζελες, ήρθε να με πάρει από το αεροδρόμιο. Με το που τον είδα κατάλαβα πως He is the one». Στους έξι μήνες παντρεύτηκαν στη βίλα του Ed Harris στο Μαλιμπού, αφού η οικογένεια του άντρα της είχε φιλικές σχέσεις με τον ηθοποιό. Ο Σταύρος είναι επιχειρηματίας και ζει πολλά χρόνια στην Αμερική.

«Ο γάμος ήταν πολύ κλειστός, μόνο πέντε άτομα», εξηγεί στο DownTown.

«Ούτε οι οικογένειες μας ήταν. Δεν μου αρέσει η φιγούρα, οι μεγάλοι γάμοι, εγώ είμαι συνεχώς εκτεθειμένη σε κόσμο. Τι να κάνω; Μια παραγωγή γάμου; Ήθελα το ακριβώς αντίθετο. Είχε πολλή πλάκα, γιατί το πρωί ακούγαμε και χορεύαμε το Σήμερα Γάμος Γίνεται. Ήταν μια υπέροχη μέρα». Τα τελευταία 2,5 χρόνια, όσων χρόνων δηλαδή είναι και η κόρη της η Μελίνα, η Μόνικα έκανε πάλι νέα εκκίνηση. Άφησε το LA και έγινε κάτοικος Σπετσών.

«Είχαμε πει με τον Σταύρο να έρθουμε για λίγο στην Ελλάδα. Και τότε έμεινα έγκυος. Δυστυχώς, είχα πρόβλημα με αποκολλήσεις και ήθελε προσοχή. Σκέψου ότι δεν το είχα συνειδητοποιήσει και στο πρώτο τρίμηνο έκανα live στη Γερμανία και στο Βέλγιο μέχρι που κάποια στιγμή ήμουν στο Σύνταγμα και έπεσα κάτω. Έπρεπε να προσέχω». Οι Σπέτσες ήταν το αγαπημένο της μέρος για διακοπές. Σκέφτηκαν να πάνε για τρεις μήνες. Ήταν καλοκαίρι και η Μόνικα λόγω της εγκυμοσύνης δεν μπορούσε να ταξιδέψει για Αμερική. Ψάχνοντας για σπίτι, και οι δύο εντελώς τυχαία επέλεξαν ένα που ήταν προς πώληση.

Σε λίγες μέρες ετοίμαζαν τα πράγματα τους για τη νέα τους κατοικία «Είναι παράδεισος για μένα οι Σπέτσες», λέει.

«Μου αρέσει που ξυπνάω το πρωί, πάμε με την κορούλα μου βόλτα με το ποδήλατο, έχω φτιάξει εδώ το δικό μου στούντιο. Σκέψου ότι μέχρι τον Γενάρη κάναμε μπάνιο. Και αν είσαι καλλιτεχνική φύση δεν θες ρουτίνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved