Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H καραντίνα, η τέλεια μαγειρική της και το ταξίδι που ονειρεύεται!
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: H καραντίνα, η τέλεια μαγειρική της και το ταξίδι που ονειρεύεται!

Μετά τον ρόλο της στη σειρά Άγριες Μέλισσες, που την έκανε ευρέως γνωστή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος».

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο DownTown για το πώς διαχειρίζεται την καραντίνα, πώς ήταν η ζωή της προ κορονοϊού αλλά και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν.

Ποια ήταν η κανονικότητα σου προ κορονοϊού;
«Τα τελευταία χρόνια, δούλευα πάρα πολλές ώρες, οπότε οι δραστηριότητες μου είχαν περιορισθεί, σε σημείο που δεν υπήρχαν κιόλας. Η δουλειά μου ήταν προτεραιότητα, όταν έβρισκα χρόνο όμως έκανα γιόγκα και μαθήματα μπαλέτου. Επίσης, μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Μπαίνω στην κουζίνα και δημιουργώ».

Μαγειρεύεις καλά;
«Είμαι πολύ καλή μαγείρισσα, το ομολογώ. Μαγειρεύω τα πάντα. Από κλασική ελληνική μαμαδίστικη κουζίνα μέχρι γκουρμέ. Ακόμη, μαγειρεύω κινέζικο, ινδικό. Μου αρέσει να πειραματίζομαι».

Και καλείς τους φίλους σου να τους κάνεις το τραπέζι;
«Στην παρούσα φάση, όχι. Αλλά προ πανδημίας, ναι. Πάντα ήταν ανοιχτό το σπίτι μου για τους φίλους μου. Θέλω πολύ να περιποιούμαι και να φροντίζω τους ανθρώπους που αγαπώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μετά δεν μου αρέσει να καθαρίζω. Και όπως καταλαβαίνεις, το μετά είναι το δύσκολο».


Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν τελειώσει η καραντίνα;

«Ένα ταξίδι. Πρώτη φορά θέλω τόσο πολύ να ταξιδέψω».

Σου έχει λείψει η ελευθερία σου.
«Οπως σε όλους μας. Είμαι αισιόδοξη όμως. Όλα θα πάνε καλά»

Με τη μουσική πώς τα πας; Τι ακούς;
«Ακούω όλων των ειδών. Rock, jazz και κλα¬σική μουσική. Υπάρχουν κομμάτια που είναι αριστουργήματα. Και ρεμπέτικα μπορεί να ακούσω και να το ευχαριστηθώ πάρα πολύ».

Είσαι ζωόφιλη;
«Είμαι, ναι. Είχα σκύλο όταν ήμουν μικρή. Τον λάτρευα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναποκτήσω έναν σκύλο».

Τα μωρά σου αρέσουν; «Ναι, τα αγαπάω πολύ. Έχω και δύο ανιψάκια που λατρεύω. Είναι ευτυχία τα παιδιά».

Υπάρχει κάτι που να ετοιμάζει επαγγελματικά για το άμεσο μέλλον; «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για σχέδια. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, αλλά περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα γίνει με την πανδημία και μετά θα αποφασίσουμε. Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να πάνε όλα προς το καλύτερο», λέει η ίδια στο DownTown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved