Βασίλης Ζούλιας: Θα τα «χάσεις» με το σπίτι του στη Σαρωνίδα - Ο κήπος του είναι τεράστιος σαν πάρκο
Showbiz

Βασίλης Ζούλιας: Θα τα «χάσεις» με το σπίτι του στη Σαρωνίδα - Ο κήπος του είναι τεράστιος σαν πάρκο

Ένα reunion που έκαναν κάποιοι από τους πρώην παίκτες του Survivor ήταν αρκετό για να δούμε λίγα πλάνα από το εξοχικό του Βασίλη Ζούλια.

Το εξοχικό του επιτυχημένου σχεδιαστή μόδας είναι βγαλμένο από σελίδες περιοδικού και σε ταξιδεύει στα '60s.

Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Βασίλης Ζούλιας στο παρελθόν, σε συνέντευξή του ενώ μάλιστα είχε ανοίξει και το σπίτι στην κάμερα του Happy Day.

«Το έχω διακοσμήσει με original έπιπλα 60’s. To νοίκιασα φέτος, οραματίστηκα ότι λόγω κορονοϊού και ταξιδιών που δεν θα γίνουν να έβρισκα ένα σπίτι στην παραλία 60’s και έτσι μέσα σε μία εβδομάδα το είχα κλείσει», είχε πει πριν από λίγους μήνες ο γνωστός σχεδιαστής.

Στο σπίτι του λοιπόν στη Σαρωνίδα βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, καλεσμένοι του Περικλή Κονδυλάτου. Και μπορεί πολλοί να νόμιζαν ότι το σπίτι είναι του σχεδιαστή κοσμημάτων, Περικλή Κονδυλάτου, κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει καθώς το σπίτι ανήκει στον Βασίλη Ζούλια ο οποίος και τους το παραχώρησε.

Το εξοχικό αυτό λοιπόν διαθέτει τεράστιο κήπο, πισίνα και πολλά δέντρα και είναι πραγματικά υπέροχο και αναμφισβήτητα ενδείκνυται για μαζώξεις, πάντα βέβαια με προσοχή αν μιλάμε για την περίοδο αυτή λόγω της πανδημίας.

Δες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved