Γιορτή της μητέρας: Ζέτα Δούκα: Ευτυχισμένη μητέρα, δυνατή γυναίκα- Οι τρυφερές φωτό με την κόρη της
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Ζέτα Δούκα: Ευτυχισμένη μητέρα, δυνατή γυναίκα- Οι τρυφερές φωτό με την κόρη της

Γιορτή της Μητέρας: Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη και στην Ζέτα Δούκα, η οποία είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz.

Η Ζέτα Δούκα είναι μια από τις πιο τρυφερές μανούλες της ελληνικής showbiz και μας το αποδεικνύει συνεχώς. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζηαντωνάς έχουν αποκτήσει την μικρή Θάλεια, η οποία αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή τους.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια από τις ομορφότερες οικογένειες της ελληνικής showbiz και δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια έχει αναρτήσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με την οικογένειά της, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η Ζέτα Δούκα είναι δυνατή γυναίκα και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές, ειδικότερα με την προσωπική της κατάθεση ψυχής και μαρτυρία στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στις 26 Ιανουάριου που αποτέλεσε βαθιά έμπνευση για πολλές γυναίκες να μιλήσουν για τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού τους.

«Δείξε μου τον δρόμο, να προσπαθήσω να τον κάνω καλύτερο για σένα... Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για τα παιδιά μας. Τους οφείλουμε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς στερεότυπα και βία, με αλληλεγγύη, αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον! Ας το προσπαθήσουμε..», είχε πει η γνωστή ηθοποιός λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες σε μια κοινή φωτογραφία με την κορούλα της.

Αξίζει να θυμηθούμε τα τρυφερά λόγια της ηθοποιού παραμονή των γενεθλίων της μικρής Θάλειας στα φετινά της γενέθλια, η οποία έκλεισε τα πέντε στις 2 Απριλίου και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του τοκετού στο μαιευτήριο:

«Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μετά την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου! Άρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ώστε να προλάβουν να έρθουν! Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει , ούτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα. Είχα όμως υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία , που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες. Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου, που γεννήθηκε σαν αύριο».

Η Ζέτα Δούκα έχει ποστάρει δεκάδες φωτογραφίες με την μικρή Θάλεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και κάθε φορά που μιλάει για εκείνην δημόσια φαίνεται η τρυφερότητα και η βαθιά αγάπη στα μάτια της. Η κόρη της είναι όλη της η ζωή και παλεύει καθημερινά για εκείνην και για το καλύτερο μέλλον της.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες με την κορούλα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved