Σάσα Σταμάτη: Η ώρα του εμβολιασμού για την παρουσιάστρια!
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: Η ώρα του εμβολιασμού για την παρουσιάστρια!

Με εμβόλιο της AstraZeneca ξεκίνησε τον δρόμο για την ελευθερία η Σάσα Σταμάτη!

Η όμορφη παρουσιάστρια σήμερα το πρωί, νωρίς νωρίς βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο Ασπροπύργου και χωρίς καμία καθυστέρηση υποβλήθηκε στο εμβόλιο της AstraZeneca, την πρώτη δόση όπως είθισται.

Η Σάσα Σταμάτη είχε και την τύχη να αφεθεί στα χέρια μιας γλυκύτατης νοσοκόμας η οποία την καθησύχασε και την έκανε να νιώσει πολύ καλά πριν τελικά κάνει το εμβόλιο.

Η παρουσιάστρια χαμογελαστή και χωρίς καμία ανησυχία αφέθηκε στα έμπειρα χέρια των ειδικών και σχεδόν απόλαυσε τη σύντομη διαδικασία του εμβολιασμού της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να απαθανατίσει και τις στιγμές αυτές, με χαμόγελο.

Η Σάσα Σταμάτη παρ' όλο που διανύει μία αρκετά δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο του πατέρα της, δεν χάνει ούτε το χιούμορ της ούτε το χαμόγελό της, όμως προτιμά να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα και σίγουρα έχει θέσει νέες προτεραιότητες.

Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα κοντά στην οικογένειά της και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τον ανιψιό της, λίγο μετά την Ανάσταση σε εκκλησία στη Μάνδρα Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες της από την διαδικασία του εμβολιασμού της σήμερα το πρωί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved