Survivor: Maxine Dold: Ποια είναι η κοπέλα του James; Δείτε τις φωτό από το καλοκαίρι στη Ρόδο!
Showbiz

Survivor: Maxine Dold: Ποια είναι η κοπέλα του James; Δείτε τις φωτό από το καλοκαίρι στη Ρόδο!

Survivor: Η σύντροφος του James Καφετζή είναι μια κούκλα και εμείς βρήκαμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η γερμανικής καταγωγής Maxine Dold είναι μια κούκλα και την έχουμε δει σε ταξιδιωτικά βίντεο του James στο κανάλι του στο Youtube.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (6/5) που παρακολουθήσαμε ο James Καφετζής έκανε μια αποκάλυψη για την σύντροφό του, Maxine που δεν περιμέναμε.

«Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της. Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό», είπε ο James Καφετζής.

Στο έπαθλο επικοινωνίας εκείνη μέσω βίντεο του έστειλε το δικό της μήνυμα και του είπε ότι τον περιμένει να γυρίσει στην Ελλάδα για να περάσουν μαζί το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα η Maxine του είπε: «Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και για αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σε κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη».

Εμείς βρήκαμε τον προσωπικό λογαριασμό της συντρόφου του James Καφετζή στο instagram και σας παρουσιάζουμε τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες από τα ταξίδια της και από τις διακοπές της στην Ρόδο το 2019.

Δείτε τις φωτογραφίες της Maxine Dold.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved