Καλομοίρα: Έτσι έχασε τα κιλά που πήρε στην καραντίνα
Showbiz

Καλομοίρα: Έτσι έχασε τα κιλά που πήρε στην καραντίνα

Πάντα διέθετε ένα υπέροχο κορμί, στις εγκυμοσύνες της όμως η Καλομοίρα το είχε απολαύσει μέχρι που έφτασε τα 90 και βάλε κιλά.

Η ίδια μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως μέσα στην καραντίνα πήρε κιλά και αμέσως μόλις το αντιλήφθηκε μπήκε σε διαδικασία συγκεκριμένης διατροφής κι έχει ήδη καταφέρει να χάσει τα μισά.

Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερα σου. Θα μας μιλήσεις για το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθείς;

«Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το καταλαβαίνω σε αυτήν τη φάση γιατί μέσα στην καραντίνα πήρα σχεδόν πέντε κιλά. Έχω καταφέρει να χάσω τα μισά περίπου και μου απομένουν άλλα δύο. Νομίζω πως με βοηθά πολύ και ο καιρός, που ανεβάζει την ψυχο­λογία μου, για να μπω πιο συνειδητά σε φάση διατροφής και άσκησης. Θεωρώ πως η κα­ραντίνα δεν ωφέλησε κανέναν σε επίπεδο δι­ατροφής. Ήμασταν συνεχώς μέσα στο σπίτι με φόρμες ή πιτζάμες, μαγειρεύαμε όλη την ώρα ό,τι μας έκανε κέφι και βλέπαμε Netflix.

Αν και δεν φτιάχνω γλυκά συχνά, στο lockdown έκανα διαρκώς. Γενικά μου αρέσει να ακο­λουθώ ένα υγιεινό lifestyle το οποίο υιοθέτησα αφότου έχασα τα κιλά της πρώτης μου εγκυμοσύνης, στα δίδυμα. Διάβασα πολλά βι­βλία τότε και έμαθα πολλά από τους γυμνα­στές και τους διατροφολόγους μου. Στα δίδυμα είχα φτάσει τα 91 κιλά, στην Αναστασία τα 82 και σήμερα είμαι 52. Πλέον είμαι πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι αφορά τη διατροφή μου. Αποφεύγω τη λευκή ζάχαρη, τα τηγανητά φαγητά, τα αναψυκτικά και το γαλακτοκομικά, ενώ φροντίζω να αθλούμαι γιο μία ώρα κάθε πρωί και να κάνω πέντε λεπτά διαλογισμό. Επειδή, όταν είσαι μαμά ο χρόνος για σένα είναι ασφυκτικά περιορισμένος, ξυπνώ κάθε μέρα στις 6 το πρωί για να γυμναστώ προτού ξυπνήσουν τα παιδιά και ξεκινήσει η ήμερα μας».

Σε αγχώνει ο χρόνος που περνά;

«Δεν τον βλέπω ως εχθρό, αντίθετα είμαι συμφιλιωμένη μαζί του όπως και με την ηλικία μου. Είμαι 36 ετών και θεωρώ προτέρημα το να μεγαλώνω. Είμαι αρκετά προνοητική με το πρόσωπο μου και έχω εκπαιδευτεί στο να κάνω από νωρίς τις σω­στές θεραπείες για ακμή, ενυδάτωση και αντιγήρανση, καθώς και στο να χρησιμο­ποιώ τα κατάλληλα για το δέρμα μου προ­ϊόντα», αποκαλύπτει η ίδια στο Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved