Γιώργος Θεοφάνους: Στο χειρουργείο με συντριπτικό κάταγμα μετά από πτώση!
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: Στο χειρουργείο με συντριπτικό κάταγμα μετά από πτώση!

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Θεοφάνους μετά από πτώση που είχε και κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά στον καρπό του αριστερού χεριού του. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εισήχθη εσπευσμένα στο Υγεία όπου και οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που είχε δημιουργηθεί μετά από το ατύχημά του.

Για τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε το χειρουργείο καθώς διεγνώσθη με συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του χεριού του και έπρεπε να τοποθετηθούν λάμες και βίδες στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί.

Μάλιστα, μετά από δύο μήνες θα χρειαστεί να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αφαιρεθούν τα παραπάνω και να αποκατασταθεί πλήρως το χέρι του.

Η όλη περιπέτεια φυσικά και ανησύχησε τους οικείους του αλλά και όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μετά το συγκεκριμένο ατύχημα θα χρειαστεί να απέχει από τις υποχρεώσεις του. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ακυρωθούν κάποιες εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί με τη Δέσποινα Βανδή καθώς δεν θα μπορεί να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Σε ό,τι αφορά την υγεία του, μετά το τρίωρο χειρουργείο, είναι σίγουρα εξαντλημένος όμως δεν διατρέχει απολύτως κανέναν κίνδυνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved