Meryem Uzerli: Η νέα απίθανη φώτο της «Χουρέμ» με τα δυο παιδιά της
Showbiz

Meryem Uzerli: Η νέα απίθανη φώτο της «Χουρέμ» με τα δυο παιδιά της

H  Meryem Uzerli, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της Χουρέμ στην σειρά, ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, δεν σταματά να δημοσιεύει στα social media υπέροχες φωτογραφίες με τα δύο παιδιά της!

Η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά στις αρχές Ιανουαρίου και μπορεί να κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της, όμως από τη μέρα που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της δημοσιεύει τις πιο γλυκές φωτογραφίες στο instagram της!

Στις 8 Ιανουαρίου έγινε ξανά μανούλα και το ανακοίνωσε η ίδια την χαρμόσυνη είδηση ποστάροντας τρεις φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό που το κρατά στην αγκαλιά της… και τόνισε ότι είναι ευλογημένη και πανευτυχής που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και θα το προστατεύει για πάντα!

Η Meryem Uzerli, η οποία έγινε γνωστή σε εμάς πριν χρόνια μέσα από την πετυχημένη τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», που είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1, και υποδύονταν την Χουρέμ, είχε ήδη ένα κοριτσάκι τη Lara, που έγινε επτά χρονών πριν λίγο καιρό και τον Γενάρη απέκτησε και το δεύτερο κοριτσάκι της!

H ηθοποιός καθημερινά «βομβαρδίζει» τον προσωπικό της λογαριασμό με νέες φωτογραφίες της και η μία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη! Μάλιστα, έχει καταφέρει σε χρόνο dt να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

H Meryem Uzerli πέρασε πολλά στην προσωπική της ζωή, όμως πια είναι πανευτυχής με την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και ποστάρει τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της, εσύ είδες την τελευταία φωτογραφία με τις κόρες της;

Δες την gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved