Παναγιώτης Χατζηδάκης: Δείτε τον να τραγουδά Πάριο στον έξι μηνών γιο του!
Showbiz

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Δείτε τον να τραγουδά Πάριο στον έξι μηνών γιο του!

Μοναδικό το βίντεο με τον τρυφερό μπαμπά Παναγιώτη Χατζηδάκη να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του και να του τραγουδά Γιάννη Πάριο

O Παναγιώτης Χατζηδάκης έγινε μπαμπάς πριν έξι μήνες και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 30 Νοεμβρίου του 2020 ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Χαρά Σαράντη υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

«Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω, είναι τόσο μοναδικό που ας κρατήσω το συναίσθημα της μοναδικότητας του. Δεν μπορείς να το περιγράψεις, αυτό το τόσο δυνατό. Έκλαψα, αν και προσπαθούσαν να κρατηθώ. Είναι μια μοναδική στιγμή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή love it όταν γεννήθηκε ο γιος του!

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι ένας τρυφερός και στοργικός μπαμπάς και τα βίντεο που δημοσιεύει είναι απίστευτα! Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό βίντεο είναι αυτό που ανήρτησε πρόσφατα που κρατά αγκαλιά τον έξι μηνών μπόμπιρά του και ερμηνεύει Γιάννη Πάριο!

Μάλιστα, σχολίασε το βίντεό του γράφοντας: "Συμπαράσταση στον Γιώργο Ντίνο και στην προσπάθεια του να ερμηνεύσει την τραγουδάρα* του Γιάννη Πάριου κ @harryvarthakouris ✊🏻🤘🏻
Εντωμεταξύ οι στίχοι ταιριάζουν και στη φάση με τον μικρό".

Δείτε το μοναδικό βίντεο παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/COQeiHeFpAS
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved