Γιορτή της μητέρας: Οι πιο τρυφερές φώτο της Βασιλικής Ανδρίτσου με την κόρη της, Ανθένια
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Οι πιο τρυφερές φώτο της Βασιλικής Ανδρίτσου με την κόρη της, Ανθένια

Γιορτή της μητέρας: Η Βασιλική Ανδρίτσου απέκτησε παιδί μετά τα 40 και από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την κόρη της, ένιωσε ευλογημένη που είχε καταφέρει να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθούσε αρκετό καιρό να αποκτήσει παιδί, κάτι που αποτελούσε την πιο βαθιά της ανάγκη.

Αποφάσισε να κάνει αρκετά μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της Νίκο Συμεωνίδη και παρά τις πολλές αποτυχίες, τελικά ήρθε και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Η Βασιλική Ανδρίτσου απέκτησε παιδί μετά τα 40 και από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την κόρη της, ένιωσε ευλογημένη που είχε καταφέρει να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Από τότε κάθε της μέρα είναι γιορτή αφού είναι πολύ ευτυχισμένη που έχει στην αγκαλιά της τον κοριτσάκι της. Και σήμερα που υμνείται η μητρότητα παγκοσμίως, νιώθει διπλά χαρούμενη.

Πέρυσι αυτή τη μέρα είχε δημοσιεύσει την πιο τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στο instagram μιλώντας για τη μητρότητα που της άλλαξε για πάντα η ζωή. Ανεβάζοντας μία κοινή της φωτογραφία με τη κόρη της, είχε γράψει στη λεζάντα: «Ω τι ευτυχισμένη μέρα!!!!!♥️♥️♥️ Ω τι τυχερή εγώ... που με αξίωσε ο θεός να γίνω μητέρα...♥️♥️♥️ Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες...♥️♥️ Χρόνια πολλά μαμά».

H ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή της: « Θέλαμε με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αλλά επειδή νιώθαμε πολύ νέοι, ή πολύ μποέμ το αναβάλλαμε. Μέχρι που κάποια στιγμή μετά τα σαράντα, είπαμε «ας οργανωθούμε λίγο» και… τρέξαμε! Τελικά όλα γίνονται τη στιγμή που πρέπει και κάθε γυναίκα νιώθει μέσα της πότε είναι έτοιμη για να γίνει μητέρα.»

Και για τη μητρότητα υπογράμμισε: «Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! (Γελάει). Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ! Σε ποιον έμοιασες; Γιατί στη μάνα σου δεν έμοιασες σίγουρα!». (Γελάει). Δεν έχω δυσκολευθεί καθόλου με το μωρό και ότι σχετίζεται με τη φροντίδα του, μου βγαίνουν τόσο φυσικά, σαν να είχα γίνει ξανά μητέρα.»

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, δείτε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την κορούλα της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved