Θετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας: «8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου»
Showbiz

Θετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας: «8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου»

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και την ανακοίνωση έκανε μάλιστα ο ίδιος μέσα από τα social media.

Μάλιστα σήμερα δεν σταμάτησε να κάνει stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να σχολιάζει με τον τρόπο του την περιπέτειά του.

«8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου», έγραψε μεταξύ άλλων σε μια ανάρτησή του.

Να θυμίσουμε πως ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε επίσης ότι δεν είναι απαισιόδοξος αλλά προτιμά να παραμένει προσγειωμένος.

«Ο κόσμος που έχει καλύτερη επαφή με τη φύση θα έλεγε απλώς ότι "κάηκε η σοδειά", μόνο που τώρα η σοδειά είμαστε εμείς. Το θέατρο πάντα ήταν φτωχό. Γι’ αυτό επιβίωνε. Το θέατρο παράγει πλούτο, δεν τρέφεται απ' τον πλούτο. Αυτό το θέατρο θα επιβιώσει και θα ανθήσει ξανά. Τον σπόρο τον έχουμε και θα καρπίσει όταν το έδαφος θα είναι έφορο ξανά και όταν η ζωή και η φύση το αποφασίσουν.

Αν ρωτάς τη δική μου εκτίμηση, δεν θα ανοίξουν τα θέατρα. Ο κύκλος θα επαναληφθεί, δεν είμαι απαισιόδοξος όμως προτιμώ να είμαι προσγειωμένος. Κάνω κι εγώ παραγωγές και οφείλω να προβλέπω βάση δεδομένων. Θα ανοίξουν πολύ πιθανό το καλοκαίρι και οι φιλόδοξες παραγωγές θα ξεχυθούν. Το φθινόπωρο, ξανά μέσα. Αυτό βλέπω εγώ, οι μάσκες δεν θα φύγουν εύκολα απ' τη ζωή μας.

Δεν ανησυχώ για το θέατρο. Για τους ανθρώπους ανησυχώ. Γι’ αυτούς που ζούνε από αυτό και γι’ αυτούς που ζουν γι’ αυτό. Θα κλείσουν θέατρα, θα χαθούν περιουσίες, θα αλλάξει το ρεπερτόριο. Κάτι που έμοιαζε μοντέρνο θα είναι ήδη παλιό, δεν θα είναι δηλαδή, συμβατό με τις ψυχές μας.

Κάτι που τόσα χρόνια είναι καινοτόμο, τώρα θα είναι άχρηστο, γιατί το θέατρο είναι "εργαλείο" για την ψυχή μας, δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, ούτε ευφυολόγημα. Κάποιοι θα τα παρατήσουν, κάποιοι θα επιμείνουν. Κάποιοι θα καταρρεύσουν, κάποιοι δεν θα αντέξουν άλλο να πονάνε. Άλλοι θα κρατήσουν μια ωραία ανάμνηση. Άλλοι θα γεμίσουν με πίκρα και πόνο. Θα έρθουν κατάθλιψη και θάνατος», είχε πει στο Gala.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε σήμερα στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved