Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο πρώτος μου σύζυγός, μου έκανε δύσκολη τη ζωή με τη ζήλια του»

Gossip-tv Team

DOT: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για την πολυτάραχη ζωή της. 

Η αγαπημένη αρτίστα αναφέρθηκε στους γάμους που έκανε ενώ δεν δίστασε να δηλώσει για τον πρώτο σύζυγό της ότι της έκανε τη ζωή δύσκολη επειδή τη ζήλευε πολύ!

Φυσικά αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της με την αδελφή της Βάσω αλλά και τη στήριξη που είχε τόσο από τον πατέρα της όσο και από τη μητέρα της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη θυμήθηκε και παλιές θρυλικές εποχές στο πλάι της οικογένειας Ωνάση αποκαλύπτοντας: «Με τον Αλέξανδρο Ωνάση γνωριστήκαμε σε ένα κέντρο που είχε έρθει με τους φίλους του. Με κάλεσε στο τραπέζι του, μου άνοιξε μια σαμπάνια και καθίσαμε…

Την άλλη μέρα ήρθε από το σπίτι μου και με πήρε για να πάμε να φάμε στη Γλυφάδα. Με κοίταζε, με θαύμαζε, σαν τρελός έκανε. Ήταν και μικρός, ήταν 17 ετών τότε κι εγώ 19», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τον Αριστοτέλη Ωνάση, η Ζωζώ Σαπουντζάκη τόνισε: «Θυμάμαι χορεύαμε ένα βράδυ, ήταν πολύ ερωτευμένος με την Κάλλας, και μου έλεγε διάφορα πράγματα, είχαν τσακωθεί. Αλλά ήταν κύριος! Καθόταν ο Ωνάσης σε ένα τραπέζι με 20 άτομα και ο Νιάρχος μόνος του. Ο Νιάρχος γέμιζε με λίρες ένα κουτάκι από σπίρτα και μου το έστελνε για να του πω ένα τραγούδι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved