Survivor: Βέλλη: To βίντεο που της «έριξε» το Tik Tok και η αλήθεια για το σώμα της
Showbiz

Survivor: Βέλλη: To βίντεο που της «έριξε» το Tik Tok και η αλήθεια για το σώμα της

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη με την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο το έριξε στο φαγητό η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που είδαμε στο survivor!

H Άννα Μαρία Βέλλη μπήκε 55 κιλά και έχασε 7 κιλά μέσα στο παιχνίδι, όμως πια πήρε κιλά και ζυγίζει... 60 κιλά!

«Είμαι σε μια φάση που δεν τρώω επειδή πεινάω, αλλά επειδή έχω μπροστά μου φαγητό. Επειδή ο οργανισμός μου ήταν σε ένα σοκ όλο αυτό το διάστημα και δεν ήξερε πότε θα ξανατραφεί, τρώω πολύ και χωρίς συνοχή.

Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ σε διατροφολόγο για να με βοηθήσει. Πάντα έτρωγα πολύ, αλλά τώρα πραγματικά δεν σταματάω αν δεν πάρεις από μπροστά μου το φαγητό. Λεν το έχω υπολογίσει, αλλά μπορεί να καταναλώνω και 6.000 με 7.000 θερμίδες την ημέρα», αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό ΟΚ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Άννα Μαρία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και παρουσίασε τις αλλαγές στο σώμα της μετά το Survivor και έδειξε πόσο διαφορετικό φαίνεται ανάλογα με τη στάση του κορμιού.

Το βίντεο αυτό το ανέβασε και στο Tik Tok, ωστόσο της το «έριξαν».

«φιλική υπενθύμιση • Πάω να φάω (Ps. Το tik tok μου το κατέβασε )», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Μαρία Βέλλη και έδειξε πως δεν την διακατέχει κανένα είδος κόμπλεξ.

Δες το βίντεο από το Instagram της

https://www.instagram.com/p/COnFUmtA4ZV
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved