Γιορτή της μητέρας: Κοντοβά: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για την ημέρα αγκαλιά με την υιοθετημένη Ada
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Κοντοβά: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για την ημέρα αγκαλιά με την υιοθετημένη Ada

Γιορτή της μητέρας: Σίγουρα η Χριστίνα Κοντοβά είναι πρωταγωνίστρια στη φετινή γιορτινή μέρα για όλες τις μανούλες του κόσμου αφού μας δίνει μάθημα ζωής. 

Πριν από καιρό αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι από την Ουγκάντα, τη μικρή Ada η οποία είναι ήδη πολύ δεμένη μαζί της. Για χάρη της η Χριστίνα Κοντοβά έκανε την Αφρικανική χώρα δεύτερη πατρίδα της και ζει εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της υιοθεσίας. Και τότε μαζί θα ξεκινήσουν το υπέροχο ταξίδι τους ως μαμά και κόρη αφού μαμά δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει.

Σήμερα, με αφορμή τη Γιορτή της μητέρας, η γλυκιά σχεδιάστρια ρούχων χρειάστηκε μόλις τρεις λέξεις και μία φωτογραφία που ισοδυναμεί με... χίλιες λέξεις για να χαρίσει στον κόσμο του instagram την πιο συγκινητική ανάρτηση της ημέρας.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία της με τη μικρή Ada σε... τρελά κέφια την ώρα που παίζουν και έγραψε ως λεζάντα:

«Πρώτη φορά «μαμά».

Η πιο ουσιώδης ανάρτησή της όμως για την υιοθεσία της χαριτωμένης Ada όμως είχε έρθει λίγο καιρό πριν όταν η Χριστίνα αποκάλυψε τον μακρύ και δύσκολο δρόμο μέχρι τελικά να την αποκτήσει. Τότε είχε γράψει:

«Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελό μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232100