Γιορτή της μητέρας: Η Ελένη κάνει ξανά τη διαφορά! Ανέβασε αδημοσίευτες φωτό με τα παιδιά της
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Η Ελένη κάνει ξανά τη διαφορά! Ανέβασε αδημοσίευτες φωτό με τα παιδιά της

Γιορτή της μητέρας: Σίγουρα όταν σκέφτεσαι επώνυμες μανούλες, από τις πρώτες που έρχονται στο μυαλό σου είναι η Ελένη Μενεγάκη και όχι γιατί είναι brand name στον χώρο της τηλεόρασης αλλά γιατί αποτελεί πρότυπο για πολλούς και πολλές από εμάς. 

Η Ελένη έκανε και σήμερα το... θαύμα της και ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες επώνυμες μανούλες που ήθελαν να τιμήσουν μέσω των social media τη σημερινή μέρα.

Ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο για τη σημασία που έχει για την ίδια η γιορτή της μητέρας αλλά και φωτογραφίες με τα παιδιά της και τη μητέρα της που δεν έχουμε ξαναδεί.

Η Ελένη Μενεγάκη συγκεκριμένα έγραψε:

"Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά .... της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ ... ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω ... Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά ... αυτό για εμένα είναι η μάνα με δυο λόγια ! Μανούλα μου ακόμα στο φωνάζω... μαμά μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσύ η μαμά μου... σ' ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά... μανούλες της καρδιάς... μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!".

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανέβασε ήταν και στιγμιότυπα λίγο μετά τη γέννα των παιδιών της ή φωτογραφίες της μαμάς της με κάποιο από τα παιδιά της. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved