Επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της; Τι αποκαλύπτει στο gossip-tv γνωστή παρουσιάστρια;
Showbiz

Επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της; Τι αποκαλύπτει στο gossip-tv γνωστή παρουσιάστρια;

Μία φωτογραφία που ανέβασε η Γωγώ Γαρυφάλλου στα social media «άναψε φωτιές».

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο πρώην σύντροφός της, Κυριάκος Χατζηδιαμαντής, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κορούλα, την Ποπίτσα, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και είναι πολύ αγαπημένοι. Πρόσφατα μάλιστα, η Γωγώ Γαρυφάλλου επισκέπτηκε το μαγαζί του μαζί με τις φίλες της για να απολαύσουν τον καφέ τους και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.


Όταν μάλιστα το Γωγουλίνι πόσταρε και σχετική φωτογραφία στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, πολλοί αναρωτήθηκαν αν το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι δυο τους συχνά απολαμβάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας ενώ εκείνος της προσέφερε και μια τούρτα για να της ευχηθεί όταν εκείνη είχε τη γιορτή της.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του ΑΡΤ, Γωγώ Γαρυφάλλου και εκείνη ξεκαθάρισε αν είναι ξανά μαζί με τον μπαμπά της κόρης της ή όχι.

«Ο Κυριάκος είναι πολύ γλυκός μπαμπάς και πολύ τρυφερός! Παρόλο που έχουμε χωρίσει, ο καρπός του έρωτά μας είναι το Ποπάκι μας και αυτό δεν αλλάζει. Εξάλλου με τον Κυριάκο τα λέμε όλα και δεν κρύβει ο ένας τίποτα από τον άλλο. Το παιδί μας είναι το παν!», δήλωσε στο gossip-tv.gr η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν άψογες σχέσεις αλλά δεν είναι ξανά μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved