Τέτα Καμπουρέλη: Γνώριζε για το παρελθόν του συζύγου της που είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές;
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: Γνώριζε για το παρελθόν του συζύγου της που είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές;

Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε μια συνέντευξη, λίγο καιρό μετά τη σύλληψη του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση για την υπόθεση του ριφιφί των θυρίδων και μίλησε για όλα.

Πώς βίωσες τα πρώτα 24ωρα μετά τη σύλληψη του συζύγου σου;

Τι λόγια να βρω που να περιγράφουν αυτά που συνέβησαν; Ο Βασίλης βγήκε να αγοράσει γιαούρτια για το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ... εξα­φανίστηκε! Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσα πράγματα πέρασαν οπό το μυαλό μου εκείνο το πρωινό. Όσο η ώρα περνούσε, προσπαθούσα να βρω λογικές απαντήσεις. Δοκίμασε να έρθεις για λίγο στη θέση μου. Βγαίνει ο άνθρωπος σου δύο βήματα μακριά και χάνεται, Προσπαθού­σα να καταλάβω τι συνέβη. Κάτι με την υγεία του; Κάποιο δυστύχημα; Τον λήστεψαν; Είχαμε και εκείνο το περιστατικό με τη ληστεία στο σπίτι... Έσπαγα το κεφάλι μου πού να ψάξω, από πού να ζητήσω βοήθεια. Να αρχίσω τα τηλέφωνα στα νοσοκομεία; Να βγω στους δρόμους και να τον ψάχνω; Να ζητήσω βοήθεια από την αστυνομία; Ούτε να φανταστώ δεν θα μπορούσα ότι τον είχε συλλάβει η αστυνομία! Και ενώ ο Βασίλης ήταν αγνοούμενος, η αστυνομία ήρθε την επομένη στον δικό μου επαγγελμα­τικό χώρο και άρχισε να ψάχνει κάθε γωνιά. Το ίδιο συνέβη με διαφορά μερικών ωρών και στο σπίτι μου αλλά και σε μία αποθήκη στην Αγία Πα­ρασκευή. Τίποτα δεν έμεινε όρθιο, τίποτα δεν έμεινε απείραχτο, κυριολεκτικά έψαξαν τα πάντα και εγώ γεμάτη ερωτηματικά αναρωτιόμουν τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι αναζητούσαν. Τότε ενημερώθηκα ότι ο Βασίλης είχε από την προηγούμενη μέρα συλληφθεί και βρισκόταν κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Οι τρεις γιοι σας πώς το αντιμετωπίζουν;

Τα παιδιά μου είναι σοκαρισμένα, δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει γί­νει. Έχουν θορυβηθεί από όλη αυτή την κατάσταση. Έχουν βρεθεί στο κέ­ντρο μιας καταιγίδας, χωρίς να γνωρίζουν το πώς και το γιατί. Έχουν απο­μακρυνθεί από τους φίλους τους και ψάχνουν να δουν πού έχει φταίξει ο πατέρας τους. Και δεν είναι μόνο αυτό. Φοβούνται, όπως κι εγώ, έχουμε τρομάξει γιατί δεχόμαστε απειλές. Με όλα αυτά που λέγονται, πιστεύω ότι ακόμα και π ζωή μας μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η αρνητική δημοσιότητα που αναγκαστικά αντιμετώπισες επηρέ­ασε τη δουλειά σου;

Είμαι πολλά χρόνια κοντά σε πολύ κόσμο. Όσοι με γνωρίζουν συνεχίζουν να είναι κοντά μου και με στηρί­ζουν. Υπάρχει όμως και κόσμος που έχει επηρεαστεί με αυτά που ακούει, αμφιβάλλει και δεν μπαίνει στον κόπο να ακούσει και να καταλάβει, αποστασιο­ποιείται. Όλα αυτά έχουν μεγά­λο αντίκτυπο στη δουλειά μου και η δουλειά μου δεν είναι μόνο εγώ. Έχω κόσμο που δουλεύει μαζί μου. Οι ζωές όλων αυτών αλλάζουν μαζί με τη δική μου. Όλος αυτός ο κόσμος πε­ριμένει στήριξη από μένα κι εγώ από αυτόν. Οφείλω να συνεχίσω τη δουλειά και τις δραστηριότητες μου για να μπορώ να σκέφτομαι και να λειτουργώ σω­στά και με ηρεμία.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που είχες να αντιμετωπίσεις;

Η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου μέχρι τώρα ήταν όταν τα δίδυμα εγγόνια μου αντιμετώπισαν πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με άμεσο κίν­δυνο της ζωής τους. Ευτυχώς, η περιπέτεια τους είχε αίσιο τέλος. Η πίστη μου στον θεό πιστεύω ότι βοήθησε σε αυτό. Τότε είπα ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο, πιο δύσκολο μπροστά μου. Αυτή η κατάσταση που αντιμετωπίζω τώρα είναι διαφορετική αλλά επίσης δύσκολη. Μέσα σε μέρα αλλάζουν τα πάντα, Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και ελπίζω πως και αυτό το εμπόδιο στη ζωή μας θα ξεπεραστεί σύντομα.

Από την πρώτη στιγμή είχες πει ότι πήγες μόνη σου στη ΓΑΔΑ για να καταθέσεις. Τι μπορείς να μας πεις από όσα έγιναν εκεί;

Από τη στιγμή που ενημερώθηκα ότι ο Βασίλης συνελήφθη θέλησα αμέσως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του. Ο λόγος της σύλληψης τα μου φάνηκε αστείος, γιατί ο Βασίλης είναι ανίκανος να κάνει οποιαδήποτε χειρωνακτική δουλειά που θα απαιτούσε κάποια δεξιότητα. Είναι αυτό που λέμε «τα χέρια του δεν πιάνουν». Πώς θα ήταν ποτέ δυνατόν με ένα κατσαβίδι να ανοίξει θυρίδα τραπέζης; Κατά την πολύωρη κατάθεσή μου απάντησα σε πολλές ερωτήσεις που μου ετέθησαν σχετικά με τον σύζυγο μου, τις κινήσεις του, τη θυρίδα μας στην τράπεζα στην οποία έγιναν οι κλοπές.

Στο παρελθόν ο σύζυγος σου είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές είχες εικόνα για τα περιστατικά αυτά;

Για ορισμένα από τα περιστατικά ήμουν ενήμερη. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο σοβαρά παραπτώματα για να δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος Τον έβγαλαν εγκληματία για υποθέσεις όμοιες με αυτές που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος γύρω μας.

Έχετε επικοινωνία αυτή τη στιγμή;

Φυσικά και έχω επικοινωνία με τον σύζυγο μου σε καθημερινή βάση. Θέλω να μαθαίνω πώς είναι οι συνθήκες που καθημερινά βιώνει στη φυλακή. Εκείνος με τη σειρά του ρωτάει συνεχώς για τα παιδιά και τα εγγόνια μας ] για μένα, πώς περνάμε, πώς είμαστε. Τον ενδιαφέρει να δει τι επιπτώσεις έχει όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα στη δουλειά μου, που ξέρει πόσο σημαντική είναι για εμένα.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved