Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τεστ για κορονοϊό και αποκάλυψε το αποτέλεσμα στο instagram!
Showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τεστ για κορονοϊό και αποκάλυψε το αποτέλεσμα στο instagram!

Ως εργαζόμενη γυναίκα η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργή στην καθημερινότητά της με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου αναγκάζεται να κάνει συχνότατα εξέταση για τον κορονοϊό

Τεστ πριν μπει στο στούντιο, τεστ όταν βγει... Λογικό εφόσον τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της θέλουν να είναι και να παραμένουν υγιείς. Επειδή λοιπόν προσέχουν όλοι για να έχουν, υποβάλλονται στα self test.

Ένα τέτοιο έκανε και σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να διαπιστώσει ότι όλα βαίνουν καλώς. Είναι από τους ανθρώπους που προσέχουν πολύ στην καθημερινότητά τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Ευτυχείτε διατηρεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο της ατομικής της υγιεινής, φοράει μάσκα συνεχώς εκτός παρουσίασης και είναι μόνιμα με ένα αντισηπτικό στο χέρι.

Επειδή όμως δεν φτάνει μόνο αυτό, αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και περνά χρόνο στο σπίτι προσπαθώντας να είναι όσο πιο δημιουργική γίνεται.

Στο μεταξύ όμως, έκανε άλλο ένα self test, όπως πλέον επιβάλλεται στις περισσότερες επιχειρήσεις, και θέλησε να μοιραστεί το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφία.

"Covid Free" έγραψε στο στόρι της η Κατερίνα Καινούργιου, φυσικά χαρούμενη που όλα βαίνουν καλώς. Έχει άλλωστε δει τόσες και τόσες εκπομπές να πέφτουν "θύματα" του κορονοϊού και έτσι προσέχει για να έχει!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved